Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$65.919
% 0.19
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 65.919
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

GameFi Coin Haberleri: Bunlarda Ortaklık ve Yatırımlar Var!

Oyna-kazan (P2E), NFT, metaverse veya bütünüyle GameFi coin piyasasını takip ediyorsanız, bu yazı gözden kaçırmamanız gereken ortaklık, yatırım ve lansman haberlerini içeriyor.

Haftanın GameFi coin haberleri

SpongeBob ve Warhammer mobil oyun puanları Polygon ortaklığı

Oynaması ücretsiz mobil oyun yayıncısı Tilting Point, önümüzdeki iki yıl içinde 10 Web3 oyunu başlatmak için Polygon Studios ile çok yıllı bir ortaklığa girdi. Çalışmalardaki ilk üç başlık,

  1. Tilting Point’in bu yılın başlarında satın aldığı Koreli geliştirici AN games’in yıldızlararası strateji oyunu “Astrokings”
  2. AMC serisine dayanan sanal slot oyunu “The Walking Dead: Casino Slots”
  3. Tilting Point’in ortak geliştiricisi Kings of Games’in hazırladığı “Chess Universe”

TEAM DAO, A Serisi finansman turunda 5 milyon dolar topladı

Kendisini metaverse’in ilk Guild 3.0’ı olarak tanımlayan Tokenized Esports Asset Management (TEAM DAO), geçtiğimiz günlerde Krust Universe ve Animoca Brands tarafından ortaklaşa yönetilen 5 milyon dolarlık bir A Serisi finansman turunu duyurdu. TEAM’e göre, yeni fon teknoloji altyapısını daha da geliştirmek, ekibi genişletmek ve oyuncu tabanını büyütmek için kullanılacak.

Axie Infinity GameFi Coin ekosisteminde liderliği sürdürüyor

ChainPlay’deki en iyi 50 oyna-kazan (P2E) oyununu değerlendiren Crypto Head’in en son raporuna göre, Axie Infinity’nin 15.81 milyon dolarlık tamamen seyreltilmiş bir piyasa değeri var. Cross Link 13 milyon dolarla ikinci, Decentraland ise 4,63 milyon dolarla üçüncü oldu. Son altı ayda Google tarafından en çok aranan oyunlarda olduğu gibi, Axie Infinity de dünya çapında 29 milyondan fazla arama ile ilk sıraya yerleşiyor.

LootRush, NFT oyunlarını ana akım haline getirmek istiyor

Kripto oyuncuları için bir NFT pazarı olan LootRush, Andreessen Horowitz’in katılımıyla kripto şirketi Paradigm liderliğindeki 12 milyon dolarlık başlangıç finansman turunu Perşembe günü tamamladı. Şirkete göre LootRush, PC oyunlarının distribütörü olarak Steam gibi olmayı hedefliyor. Bir blog gönderisinde:

Oyuncuların NFT’lere sahip olmalarını sağlayacağız ve NFT sahiplerinin harika oyuncular bulmasına yardımcı olacağız.

Diğer GameFi haberleri

Japon video oyunu yayıncısı Square Enix, popüler Tomb Raider serisini 300 milyon dolara elden çıkarmayı ve elde ettiği geliri Blockchain, yapay zeka (AI) ve cloud bilişim teknolojilerine yatırmayı planlıyor. Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere, Square Enix CEO’su Yosuke Matsuda’nın NFT’leri oyna-kazan Blockchain oyunlarına entegre etme planlarını açıklamıştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir