Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.350
% 4.66
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.350
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Galaxy Heroes Nedir? GHC Ne İşe Yarar?

Galaxy Heroes nedir? Galaxy Heroes Coin (GHC), Binance Smart Chain (BSC) blok zinciri üzerine kurulan bir kripto para birimidir. Süper kahramanlarla ilgilenen yatırımcı kitlesine hitap ederi GHC Coin ekosisteminde NFT’ler de yer almaktadır. Piyasada tanınan ve tecrübeli bir geliştirci ekibi tarafından 1 Kasım 2021’de piyasaya sürülen ve piyasalarda henüz daha yeni olan bir kripto paradır. 

Galaxy Heroes nedir?

Projenin amacı, kullanıcılara yönelik Galaxy NFT ile NFT platformları ve bir oyun uygulamasını kullanıma sunmaktır. NFT alım-satım işlemlerinin de gerçekleştiği platformda satışdan elde edilen gelirin %5’i kullanıcılara dağıtılmaktadır. GHC Coin, en düşük gaz ücretlerinden yararlanmak için Binance Akıllı Zincirini kullanmaktadır. Süper kahramanları seven kişiler bu projeye oldukça yoğun rağbet göstermektir.

Güncel verilere göre ile 1 GHC Coin fiyatı ₺0.0000001596 TL. GHC Coin son 24 saatte %6.79 değer kazanmıştır. CoinMarketCap sıralamasına göre kripto para piyasalarında 909.sırada yer almaktadır. Ayrıca, GHC Coin’in 24 saatlik işlem hacmi 11.563.649 TL’dir. Dolaşımda olan arzı1.000.000.000.000.000 GHC Coin iken maksimum azami seviye arzı 1.000.000.000.000.000 GHC Coin’dir.

GHC Coin Avantajları

  • Blok zinciri tabanlı uygulama oyunu ile daha çok yatırımcı çekmektedir.
  • Kullanıcılar, süper kahraman temalı NFT alım-satım fırsatına sahiptirler.
  • NFT’lerin satışından elde edilen gelirin %5’i kullanıcılara dağıtılmaktadır.

GHC Coin Dezavantajları

GHC Coin, yüksek volitaliteye sahiptir. Bu yüzden ani fiyat çakılmaları yaşanabilir.  Proje kendi sektöründe rekabetçi bir ortamda bulunmaktadır. Sektörde her yeni çıkan proje, GHC Coin‘in fiyatını olumsuz etkilemektedir.

Galaxy Heroes nedir? GHC Coin’e Nasıl Sahip Olunur?

  • GHC Coin, Gate.io, Hotcoin Global, CoinTiger ve DigiFinex gibi tanınan borsalarda listelenmektedir.
  • Öncelikle, yukarıda belirtilen GHC Coin’in listelendiği herhangi bir borsa platformuna giriniz. Ardından ücretsiz hesap oluşturma sayfasına giriniz.
  • Sizden istenilen bilgileri girdikten sonra hesabınızı oluşturunuz.
  • Kimlik doğrulama işlemi adımlarını eksiksiz bir şekilde tamamlayınız.
  • Hesap açılış ve doğrulama işlemini tamamlanmasının ardından, borsanın para yatırma menüsünden sizin için uygun olan yöntem ile hesabınıza para transferi gerçekleştiriniz.
  • Son adımda ise, GHC Coin’in listelendiği borsa sekmesine giriniz. Güncel fiyat üzerinden veya dilediğiniz tutarı girerek kolayca GHC Coin sahibi olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir