Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$62.340
% 0.52
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.340
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Gala Games The Rock ile Ortaklığını Duyuran Tweetini Sildi ! Gala Token Düşüş Yaşadı.

Gala Games Hollywood Yıldızı The Rock ile Ortaklığını Duyuran Tweetini Sildi. Habersizce sessi sedasız silinen Tweet’in ardından Gala Token da satış baskısıyla birlikte büyük düşüşü de beraberinde getirdi.

Gala Games‘in yerel tokenı GALA, blockchain tabanlı oyun platformu Gala Games’in A-list Hollywood yıldızlarıyla ortaklığını duyuran bir tweet’i silmesinin ardından zor durumda kaldı.

Dwayne “The Rock” Johnson ve Mark Wahlberg ile çalıştığına dair Pazartesi günkü tweet, GALA’da %70’in üzerinde bir artışıda beraberinde getirmişti  0,051 $’dolaylarına yükselerek 13 Eylül’den bu yana en yüksek seviyeye çıkmanda etkili oldu. Gala Games, tweet’i herhangi bir açıklama yapmadan sildi ve Gala şuan %20 civarlarında değer kaybına uğradı.

Gala Games

Ortaklık kapsamında Gala ekosistemindeki kullanıcıların Dwayne’in filmleri için sinema bileti satın almak ve Netflix’te dijital ödüller kazanmak için bir QR kodunu tarayabilecekleri Tweet’te bahsi geçenlerin arasında.
Tweet’ın Gala Games tarafından silinmesinin ardından şirketin sessizliği, Twitter’daki kripto meraklılarının öfkesini çekti ve kripto para biriminde düşüşe bahse giren yatırım pozisyonları açılmaya başlandı. Bu durum 13 eylülden sonra ilk kez 0,051 $ dolaylarına çıkan Gala Token ın fiyatının 0,039 $ civarlarına geri çekilmesine sebep oldu.
Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir