Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.245
% 3.52
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.245
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

GAIA EverWorld (GAIA) Nedir, Gaia Everworld Oyunu Nasıl Oynanır, GAIA Tokeni Nasıl Alınır?

Gaia EverWorld Nedir ?

Gaia Everworld, oyuncuların krallıklarını oluşturduğu, topraklarını keşfedebildiği, topladığı, ürettiği ve Gaia karakterleriyle savaştığı, sürükleyici çok bölgeli bir fantezi oyunudur. Gaia Everworld, oyunculara karakterlerinin tam sahipliğini veren blok zincir üzerinde inşa edilen bir PlaytoEarn oyunudur. Toplam arzı 500 milyon olan GAIA Tokeni oyunun native tokeni olup, oyuncuların stake ederek daha çok kazanabilecekleri ve GAIA NFT’leri satın alabilecekleri para birimidir.

  • Stake
    Oyuncular GAIA Tokenini stake ederkten daha fazla GAIA kazanabilir.
  • Ödül
     Oyun modlarının her birinde tokenize edilmiş ödüller.
  • NFT
    GAIA Tokenleri GAIA oyunundaki NFT’leri takas etmek için kullanılır.
  • Takas
     Oyun içi pazarda takas edilebilecek zanaat ve çiftlik hayvanları.
  • Yetiştirme
     Daha sonra başka oyunculara satabilmek için yeni GAIA yetiştirme.
  • Ödünç Verme – kiralama
    GAIA NFT Sahipleri, GAIA’larını diğer diğer oyunculara ödünç vererek oyun için ödüllerin belli bir yüzdesini alabilecekler.

    GAIA Oyunu Nasıl Oynanır?

    Oyundaki yaratıklara GAIA denir ve savaşa hazırlanırlar. Oyunun iki modu bulunmaktadır. Savaş Modu ve Legion ModuSavaş modu; PVP(PlayerVSPlayer) tabanlı arena savaş oyunudur. Legion Modu ise gerçek zamanlı bir strateji oyunudur. Daha ileride MMORPG macera oyunu Gaia Everworld Metaverse’inde oynanabilecek. Burada oyuncular kendi araziler üzerinde inşaatlar oluşturabilecek ve yaratıcılıklarını gösterebilecekler.

    Savaş Modunda oyuncular en iyi Gaia Komutanı’nın kim olduğunu görmek için yarışacaklar. Her oyuncu, beceri düzeyine ve ilgili renk derecesine göre sıralanır. Bu, bir savaşta kiminle eşleştirileceğini belirleyecektir. Ek olarak, bir oyuncu veya rakibi, dövüşün sonucu üzerine Gaia üzerinde bahse girebilir İki Modda da oyunun amacı en güçlü Legion of Gaia’yı inşa etmektir. Oyuncular karakterleri oyunun ekosistemindeki doğada bulabilir, yetiştirebilir veya oyunun NFT Marketinden takas ile alabilir. Oyuncular görevleri tamamlayarak, savaş kazanarak, imparatorlukları savunarak beceri seviyelerini artırabilir ve böylelikle daha fazla GAIA ve GG kazanabilirler.

  • Legion Mode’a daha yakından bakıldığında, oyuncular farklı bölgelerde Legion of Gaia ile koruma gerektiren birden fazla imparatorluğa sahip olma fırsatlarından yararlanabilir. Lejyon Modu, imparatorluklarını başarılı bir şekilde savunurlarsa veya başkalarını yenebilirlerse oyuncuların jeton kazanmalarına olanak tanır. Sürekli başarı, onları liderlik tablosunda da sıralayacaktır.Bu iki oyun modunu daha sonra Gaia Everworld metaverse’de oynanabilen tam MMORPG macera oyunu izleyecektir. Metaverse, birden çok sanal dünyayı birleştirerek oyunculara yaratıcılıklarını keşfetmeleri için daha fazla fırsat sunar. Gaia Everworld örneğinde, oyuncular arazileri üzerinde inşaat yapabilir ve bu da kendileri için birkaç ek para kazanma fırsatı yaratır.Seçilen moddan bağımsız olarak, bir oyuncunun hedefi aynı kalacak, krallıkları yok edebilmeleri ve EverWorld’ün geri kalanından lejyonlara karşı savaşta başarılı olabilmeleri için savaşçı Gaia’nın becerilerini geliştirmeye devam edecek.

 

Gaia Token Nerden Alınır?

Gaia token listeli olduğu borsalar : Gate.io Pancakeswap Sushiswap.

Gate io borsasında hesabınız yoksa buraya tıklayarak %20 komisyon idirimli kayıt olabilirsiniz.

Aşağıdaki linklerden Gaia EverWorld hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz

Anasayfa https://gaiaworld.com/

Medium https://medium.com/@gaia-world

Twitter https://twitter.com/GaiaEverWorld

Telegram https://t.me/GaiaEverworld

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir