Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.758
% 1.01
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.758
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Futbol Efsanesi SHIB Değil: Bu Meme Coin’le Ortak Oldu!

Dünyaca ünlü, Brezilyalı profesyonel futbolcunun desteği, en popüler meme coin’lerden biri olan Shiba Inu’ya (SHIB) değil, BabyDoge’a (BabyDoge) gitti. Bu ortaklık, Baby Doge’un NFT koleksiyonunu duyurmasının ardından geldi. Baby Doge NFT’leri, 20 Nisan 2022’de piyasaya sürüldü. İşte detaylar…

Ronaldinho Gaúcho, SHIB değil, Baby Doge’u seçti

Artık emekli olsa da, en büyük futbol yıldızlarından biri olan Ronaldinho Gaúcho, yakın zamanda Baby DogeCoin (BabyDoge) ile ortaklaşa bir NFT koleksiyonunun piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Ancak, her iki taraf da koleksiyonun lansmanı için herhangi bir tarih açıklamadı. Coin’in arkasındaki ekip ve futbolcu, ortaklık hakkında henüz herhangi bir ayrıntı açıklamadı. Bunun nedeni, ortaklığın hala erken aşamalarında olması olabilir.  

Duyuru, BabyDoge NFT’lerin 20 Nisan 2022’de yayınlanmasından kısa bir süre sonra geldi. Baby Doge ve kripto para topluluğu, en son kripto ve NFT gelişmeleri konusunda hevesli. Baby Doge’un 3D NFT’leri sonunda piyasaya sürüldü. Benzersiz NFT’ler bir süredir, özellikle BNB Chain’de, beyaz listedeki kullanıcıların kazanabileceği 50.000 dolarlık USDT ödülüne odaklanarak dikkat çekiyor.

BabyDoge NFT’lerinin detayları

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Baby Doge, haberi ilk olarak 14 Nisan 2022’de resmi Twitter hesabı aracılığıyla 3D NFT’lerin nasıl görüneceğine dair bir paylaşımla duyurmuştu. Kripto ve NFT alanındaki büyük beklentilerin ardından Baby Doge The NFT, 20 Nisan’da 20:20’de yayına girdi. Ayrıca, beyaz listedeki kullanıcılardan en az bir Babydoge NFT satın almak için NFT sayfasını ziyaret etmeleri istendi.

Toplam NFT koleksiyonu 10.000 benzersiz Baby Doge’dan oluşuyor. Her görüntü karakteristik olarak farklıdır ve 200’den fazla olası özellikten üretilir. Bu özellikler arasında gözler, şapkalar, ağız, kürklü giysiler, şapkalar, gözlükler vb. yer alıyor. Ayrıca koleksiyon, Ethereum Blockchain’inde ERC-721 tokenları olarak saklanır ve minting için, yani NFT’leri çıkarmak için taban fiyat 0.14 ETH’dir. Beyaz listedeki kullanıcıların Baby Doge’ların yüzde 30’undan fazlasınının minting gerçekleştirdiğini belirtmekte fayda var.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir