Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.599
% 0.78
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.599
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

FTX, 5.5 Milyar Dolarlık Likit Varlık Tespit Etti

FTX

İflas eden kripto borsası FTX, 5.5 Milyar dolarlık likit varlık tespit edildiğini açıkladı. Ancak “önemli bir dijital varlık açığı” olduğu söyleniyor.

Kasım ayından bu yana kripto borsası FTX’in çöküşü ve ardından açılan davalar kripto sektörünü meşgul etmeye devam ediyor. Borsanın şu anda Delaware Bölgesi’nde devam eden iflas davası, Kasım ayında firmanın en büyük 50 alacaklısına 3 milyar dolardan fazla borcu olduğunu ortaya çıkarmıştı.

17 Ocak’ta yapılan bir duyuruda FTX, borsa alacaklıları tarafından 1,7 milyar dolar nakit, 3,5 milyar dolar kripto varlığı ve 0,3 milyar dolar menkul kıymet tespit ettiğini söyledi.

Alacaklılar, Borsaya Ait 5.5 Milyar Dolar Tespit Ettiler

Kripto borsası alacaklıları, Bahamalar Menkul Kıymetler Komisyonu tarafından tutulan yaklaşık 426 milyon dolar da dahil olmak üzere FTX.com ile ilişkili dijital varlıklarda yaklaşık 1,6 milyar dolar ve FTXUS ile bağlantılı 181 milyon dolar tespit ettiklerini açıkladı.

FTX CEO’su John Ray, “Geri kazanımları en üst düzeye çıkarma çabalarımızda önemli ilerlemeler kaydediyoruz ve bu ön bilgileri ortaya çıkarmak için ekibimizin Herkülvari bir soruşturma çabası gerekti” dedi.

“Paydaşlarımızdan bu bilgilerin halen ön bilgi niteliğinde olduğunu ve değişebileceğini anlamalarını istiyoruz. Mümkün olan en kısa sürede ek bilgi sağlayacağız.”

Alacaklılar, FTX.com ile ilişkili 1.6 milyar doların 742 milyon dolarlık kısmını soğuk hava depolarında kontrol ettiklerini ve 121 milyon dolarlık kısmının da transfer edilmeyi beklediğini sözlerine ekledi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir