Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.909
% 2.53
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.909
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Floki Inu Nedir? FLOKI Ne İşe Yarar?

Floki Inu nedir? Floki Inu (FLOKI), Shiba Inu’dan ilham alınarak oluşturulan, köpek temalı bir meme coin projesidir. Bu makalede, Floki Inu nedir, FLOKI ne işe yarar ve nasıl alınır gibi yatırımcıların sıklıkla internette arattığı soruların yanıtlarına erişebilirsiniz. Coinmuhendisi.com olarak, merak eden okurlarımız için derledik. Gelin projeyi birlikte inceleyelim.

Floki Inu nedir?

Dogecoin’in kripto para dünyasına girişi ve Elon Musk’ın bu altcoin’i ölümüne desteklemesi, piyasada bir meme coin rüzgârı oluşmasına neden oldu. Bu rüzgârla birlikte Shiba Inu gibi büyük meme coin’ler ortaya çıktı. Özünde Floki Inu, Shiba Inu’dan (SHIB) ilham alınarak oluşturulan köpek temalı bir meme coin projesi. Zaten, Shiba Inu hayranları tarafından oluşturuldu ve piyasaya sürüldü.

Ancak, Floki’nin en büyük destekçisi Elon Musk değil, kardeşi Kimbal Musk’tı. Buna göre Floki Inu, Kimbal’ın Milyon Bahçeler Hareketi ile resmi iş birliği yapabilen tek kripto para birimi oldu. Proje, bir topluluğun gücünü bir araya getirerek çeşitli faydalar üretmeyi amaçlamaktadır. Bu kapsamda bir kripto devrimi yaratmayı hedefleyen FLOKI’nin ana hedefi ilk 10 kripto para birimi arasına girmektir. Floki Inu, sadece elinizde tutmanız nedeniyle sizi ödüllendiren deflasyonist bir tokendir. Ek olarak, tokenin Ethereum ve Binance Smart Chain üzerinde sırasıyla ERC-20 ve BEP-20 akıllı kontratlarıyla oluşturulmuş versiyonları bulunmaktadır.

Floki Inu’yu gelecekte ne bekliyor?

Floki Inu’nun temelde üç ana projesi şu an geliştirilmektedir. Bunlar arasında Valhalla isimli bir NFT Metaverse oyunu başta geliyor. Floki ayrıca, bu oyun için FlokiPlaces isimli bir NFT pazarı çıkarmayı hedefliyor. Son olarak, projenin Floki Inuversity isimli bir eğitim platformu yer alıyor. Bu platformda insanlar, Blockchain’in temellerini öğreniyor.

Bununla birlikte, birçok kripto para uzmanı, Floki Inu’yu sağlam bir temeli ve altyapısı olmaması nedeniyle eleştiri yağmuruna tutmaktadır. Bu uzmanlara göre, meme coin rüzgarıyla ortaya çıkan birçok kripto para birimi risklidir. Bunun nedeni, ortaya çok fazla faydası belli olmayan ve dolandırıcı projenin çıkmasıdır. Ayrıca, bu coin’lerin değerini genellikle trendler belirlemektedir. Gerçekten de bir meme coin’in yükselmesi veya düşmesi çoğunlukla hakkında çıkan bir habere bağlıdır. Elon Musk’ın Baby Doge tweet’i buna iyi bir örnek olarak gösterilebilir.

Floki Inu nedir? FLOKI nasıl alınır?

Floki Inu şu an için işlem hacmi geniş kripto para borsaları tarafından listelenmemektedir. FLOKI’yi listeleyen borsalar arasında ZT, Gate.io, Lbank, PancakeSwap, CoinTiger ve Bitget bulunmaktadır. İlgili yatırımcılar tokeni satın almak için, öncelikle bu borsalardan birine üye olmalı ve kimliklerini doğrulamalıdır. Bunun ardından, FLOKI paritelerine uygun bir varlığı cüzdanlarına yüklemeli ve token için alım emri vermelidir. Böylece, istenilen miktarda Floki Inu satın alınabilmektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir