Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.965
% 1.27
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.965
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Fiyatlar Düşerken Türkler Hangi Altcoin’lere Koştu? İşte Liste!

Kripto para piyasası hafif düşüş ve yatay hareket arasında seyrederken CoinGecko verilerine göre Türkiye’deki yatırımcılar bu hafta en çok çeşitli altcoin projelerini aramış durumda. İşte liste ve altcoin’lerin detayları…

Türkiye’deki yatırımcıların gözü bu altcoin projelerinde

Kripto para veri platformu CoinGecko’nun coinmuhendisi.com ile paylaştığı verilere göre yatırımcılar, 5-11 Mart aralığında en çok aşağıdaki altcoin’leri aramış durumda:

  • Baby Doge Coin (BABYDOGE): BabyDoge Haziran 2021’de piyasaya sürüldü ve evcil hayvan yardım kuruluşu, NFT oluşturma, GameFi ve daha fazlasını içeren iddialı bir yol haritasına sahip.
  • Shiba Inu (SHIB): Dogecoin katili olarak gösterilen SHIB, son zamanlarda kendi merkeziyetsiz borsası olan ShibaSwap ile gündeme geliyor.
  • Shirtum (SHI): Shirtum, oyuncuların hikayelerini hayranlarıyla paylaşmaları ve onları dijital spor hatıralarını toplamaya katılmaya davet etmeleri için tasarlanmış küresel bir dijital varlıklar (NFT’ler) pazarıdır.
  • UniMex Network (UMX): UniMex, tamamen DEX Uniswap’ta bulunan yenilikçi bir on-chain marj ticareti platformu olarak kendini tanıtıyor.
  • JUNO (JUNO): Juno, birlikte çalışabilir akıllı sözleşmelerin dağıtımı için bir ortam sağlayan Cosmos ekosisteminde bağımsız bir halka açık Blockchain’dir.
  • BENQI (QI): BENQI, merkezi olmayan non-custody bir likidite piyasasının yanı sıra yüksek hızlı Avalanche akıllı sözleşme ağı üzerine kurulmuş bir likit stake protokolüdür.
  • Alpine F1 Team Fan Token (ALPINE): Alpine F1 Team Taraftar Tokeni (ALPINE), dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in ilk Formula 1 temalı hayran tokenidir. Binance, LAZIO’da ilk hayran tokenını yayınladıktan sonra, ALPINE tokenı, Alpine F1 Takımının hayranlarına yarış markasıyla etkileşim kurma şansı veriyor.
  • Bomber Coin (BCOIN): Bombcrypto, oyuncuların kahramanları satın alabilecekleri ve heyecan verici oyun modlarına katılabilecekleri klasik bir oyna-kazan oyunudur. Oyunda Treasure Hunt dahil olmak üzere 3 oyun modu vardır. BCOIN tokenları da oyunda kazanılır.
  • Fantom (FTM): Fantom, bir akıllı sözleşme platformudur. Geçtiğimiz hafta boyunca kripto para, ünlü DeFi geliştiricisi Andre Cronje’nin projeden ayrılacağına yönelik haberlerle gündeme geldi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir