Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.535
% 0.52
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.535
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Fiyatlar Düşerken Balinalar, Bu Altcoin’e Hücum Ediyor!

Bitcoin, zorlu geçen son üç haftanın dip seviyelerine geriledikten sonra, 11 Nisan akşamı kaybettiği 40 bin dolar desteğini geri almayı başardı. Solana, Terra (%30) ve Avalanche, geçen haftadan bu yana yaklaşık %20 düşüşle altcoin piyasasındaki dengesizliğe işaret ediyor. Bu yazıda, mevcut piyasa koşullarında Ethereum balinaları tarafından desteklenen bir token için son işlemleri inceleyelim.

Altcoin balinaları 287 milyar Shiba Inu (SHIB) satın aldı

WhaleStats tarafından sağlanan verilere göre, yerel düşüklere geri dönüşün ardından, Ethereum ağındaki en büyük balinalardan biri önemli miktarda SHIB aldı ve bu da %3’lük yükselişi tetikledi. İşlem verilerine göre, “Light” isimli anonim balina, geçtiğimiz üç saat içinde 6,4 milyon dolar değerinde SHIB satın aldı ve ücret olarak 6 dolar değerinde ETH ödedi. Balinanın satın alımları esnasında Shiba fiyatı büyük bir indirimdeydi. Son işlemlerle beraber Shiba Inu’nın (SHIB) en büyük 1.000 balina aradaki toplam dolar pozisyonu 1,19 milyar dolara yükseldi ve ilk sıraya ulaştı. Cüzdandaki diğer tüm kripto paralar arasında ikinci sırada, %12.9’lık pay ile FTX Token yer alıyor.

Şubat 2022’den bu yana, diğer tüm varlıklar arasında dolar değerindeki Shiba Inu meme token dominansı, meme token için en yüksek seviyelerden biri olan %14,6’da kaldı.

shibas’ın piyasa değerindeki değişimler

SHIB yatırımcıları için kötü bir haber: Token, kripto para piyasasındaki en son artıştan bu yana önceki iki hafta içinde %20’den fazla düştü. coinmuhendisi.com olarak daha önce de bildirdiğimiz üzere  Shiba Inu, meme token için dip olarak kabul edilen ve yaklaşık 0,00003 dolara yükselen ve karlılığını %50’nin üzerine çıkaran piyasa artışından önce 0,000021 dolar yerel dip seviyesine ulaştı.

SHIB’ye yatırım yapmak, olağanüstü düşük volatilitesi nedeniyle her zaman riskli olmuştur. Büyüme döngüleri, ortalama yüzde 250’lik bir oynaklıkla şimdi olduğundan daha değişkendi. Uzmanlara göre, volatilitedeki azalma, Shib’in fiyat düşüşünden ve nakit çıkışından sorumlu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir