Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.937
% 0.67
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.937
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

FIFA’dan Dünya Kupası Öncesi Dört Blockchain Oyunu

FIFA, Katar 2022 Dünya Kupası yaklaşırken blockchain tabanlı dört farklı web3 oyunu tanıttı.

Blockchain teknolojisinin dev markalar tarafından benimsenmesi artıyor. Son gelişmelerin gösterdiği gibi FIFA da blockchain’i kucaklayanlar arasında. FIFA özellikle, bugüne kadar metaverse ve NFT ile bağlantılı çalışmalar yürüttü. Bu çalışmaların arasında dört yeni oyun daha eklendi.

FIFA, Dünya Kupası Öncesi Blockchain Oyunlarını Tanıttı

FIFA, Katar 2022 Dünya Kupası’nın açılış törenine 10 gün kala, blockchain tabanlı oyunlarının tanıtımını yaptı.

Federasyon, dünyanın dört bir yanındaki futbol hayranlarının eğlendirilmesi ve meşgul etmesi amacıyla web3 deneyimini küresel boyuta taşıyor. Resmi duyuruya göre, blockchain tabanlı oyunlar, Uplandme, Phygtl, Altered State Machine ve Matchday video oyun stüdyoları tarafından desteklenecek.

  • Listedeki ilk oyun, Altered State Machine tarafından geliştirilen AI League: Oyun, kullanıcıların yapay zeka tarafından kontrol edilen oyuncular tarafından doldurulan bir futbol sahasında antrenör olarak hareket etmelerine izin veriyor.
  • İkinci oyun Uplandme: Kullanıcıların Metaverse’deki mülkleri takas etmelerine ve kendilerini emlak kralı haline getirmelerine olanak tanıyor.
  • Üçüncüsü Matchday Challenge: Oyuncuların arkadaşları arasında futbol kartlarını kullanarak maçların sonuçlarını tahmin etmelerini sağlıyor.
  • Son oyun ise Phygtl: Phygtl mobil uygulaması, kullanıcıların bir “altın küre futbolunun” sınırlı bir parçasını oluşturmasına, büyütmesine ve sahip olmasına olanak tanıyacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir