Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.628
% 1.01
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.628
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

FIFA Bu Altcoin ile Ortaklık Kurdu: Fiyat Fırladı!

FIFA, yani Fédération Internationale de Football Association, akıllı sözleşme protokolü Algorand (ALGO) ile ortaklığa girdiğini duyurdu. Bu, futbol derneğinin bir altcoin ile girdiği ilk ortaklık. Bu haberin ardından ALGO fiyatında önemli bir yükseliş yaşandı. İşte detaylar…

FIFA ile Algorand ortaklığı kuruldu: İşte detaylar

Anlaşma, Algorand’ı (ALGO) “FIFA’nın resmi Blockchain platformu” yapacak ve resmi Blockchain destekli cüzdan çözümünü sağlayacak. Algorand, Katar’daki 2022 Erkekler Dünya Kupası etkinliğinin yanı sıra Avustralya ve Yeni Zelanda’daki 2023 Kadınlar Dünya Kupası’na da sponsor olacak. FIFA Başkanı Gianni Infantino, konuya yönelik açıklamalarında aşağıdaki ifadeleri kullandı:

İşbirliği, FIFA’nın paydaşlarımıza ve dünya çapındaki futbol taraftarlarına şeffaflık sağlamak, futbola daha fazla yeniden yatırım yapmak, sürdürülebilir gelir artışı sağlamak için sürekli olarak yenilikçi kanallar aramaya olan bağlılığının açık bir göstergesidir. Algorand ile uzun ve verimli bir ortaklığı dört gözle bekliyorum.

Futbol alanında altcoin projeleri öne çıkıyor

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Real Madrid ve Inter Milan gibi profesyonel futbol kulüpleri, ERC20 tabanlı token Chiliz (CHZ) ile fan token ortaklıkları sayesinde kripto para birimlerini zaten erkenden benimsemiş durumdalar. Bu sırada, FIFA tarafından yayınlanan basın açıklamasının ilk satırı, Blockchain şirketinin çevre dostu olduğu gerçeğini ortaya koyuyor. Ortaklığın bir parçası olarak Algorand, FIFA’nın dijital varlık stratejisini geliştirmesine yardımcı olacak. Aynı zamanda FIFA, medyayla iletişim, reklam ve promosyon fırsatları gibi sponsorluk ürünleri sağlayacak.

Algorand Blockchain’i, bugüne kadar 2000’den fazla küresel kuruluşa ve merkezi olmayan finans (DeFi) uygulamasına ev sahipliği yapıyor. Ayrıca müzik, oyun, finans, sanat ve spor gibi sektörlerdeki kuruluşlara da yardımcı oluyor. FIFA haberi sonrası ALGO fiyatı yüzde 20’ye varan bir artış yakaladı. 4.8 milyar dolarlık piyasa değeri ile 31. sırada yer alan kripto para birimi, son 24 saatte 0.58 dolardan 0.73 dolara kadar çıktı. Yazım sırasında, yüzde 19.3’lük bir artış ile 0.72 dolardan el değiştiriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir