Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.044
% 1.11
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.044
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Fidelity, Kanada’nın İlk Bitcoin (BTC) Saklama Kuruluşu Olmak İçin Düzenleyiciden Onay Aldı

Yatırım fonu devi Fidelity Invesments’in yan kuruluşu olan Fidelity Clearing Canada, The Globe and Mail’in haberine göre, kurumsal şirketler için ilk kripto varlık ticareti ve saklama çözümünü başlatmak için düzenleyiciden onay aldı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Artık yatırım ve emeklilik fonu gibi çeşitli kurumlar oldukça kolay bir biçimde dijital varlıklara yatırım yapma imkanına sahip olacak.

Fidelity ayrıca, Kanada’da iki Bitcoin fonu başlatmak için evrak hazırlamış durumda. Hatırlanacağı gibi dünyanın ilk Bitcoin borsasında işlem gören fonu, Şubat ayında Ontario Menkul Kıymetler Komisyonu tarafından onay almıştı.

Fidelity, kripto sektörüne adım atan ilk büyük şirketlerden birisi olarak tanınıyor. Şirket 2018’de kripto odaklı bir yan kuruluş kurdu. Şirketin CEO’su Abigail Jonhson, 2019 yılında “inanılmaz derecede başarılı” olarak vurguladığı bir kripto saklama çözümü sundu.

Şirketin yönetimi altında, 4,2 trilyon dolar değerinde varlık bulunuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir