Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.166
% 0.65
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.166
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Ferrari, Kripto Sponsorlarıyla İlişkisini Kesti

Ferrari

Ferrari’nin yarış bölümü Scuderia Ferrari, Formula 1 yarış takımları arasına katılarak kripto para sponsorlarıyla ortaklıklarını sonlandırdı.

İtalyan lüks otomobil üreticisi Ferrari, Velas Blockchain ve çip üretim devi Snapdragon ile yaptığı sponsorluk anlaşmalarını sonlandırdı. Anlaşmanın sonlandırılması 2023 sezonu öncesinde İtalyan ekibinin toplam 55 milyon dolar zarar etmesine yol açtı.

2021’den itibaren yılda 30 milyon dolar olarak belirlenen Ferrari – Velas ortaklığı, NFT’ler ve diğer ortak girişimler yoluyla taraftar katılımını artırmayı amaçlamıştı. Ancak RacingNews365’e göre takım, Velas’ın NFT görüntüleri oluşturmasına izin veren anlaşma maddelere uymadı.

“Diğer Takımlarda Benzeri Bir Durumla Karşılaşabilir”

Konuyla ilgili, Mercedes-AMG Petronas isimli F1 Takımının takım müdürü ve CEO’su Toto Wolff, diğer takımların da benzer bir durumla karşılaşabileceği konusunda uyarıda bulundu. Ancak, F1 ve kripto ekosistemi arasındaki ilişki ortaklıkların ötesine uzanıyor.

Ekim 2022’de Formula 1, kripto para birimi, meta tokenler, dijital koleksiyon ürünleri, kripto koleksiyon ürünleri ve NFT’ler için çevrimiçi bir pazar kurma planlarını açıklarken ‘F1’ ticari markalarını dosyaladı.

“2022 Spor Sektörüne Bakış” başlıklı Deloitte raporunda, gerçek ve dijital dünyaların harmanlanmasında bir hızlanma yaşanacağı ve NFT’ler ile sürükleyici teknolojiler için pazarların büyüyeceği öngörüldü.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir