Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.582
% 2.78
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.582
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Ferrari, Dijital Ürünler Oluşturmak İçin Velas İle Anlaşma İmzaladı

Lüks spor otomobil üreticisi Ferrari, bugün yaptığı açıklamada, hayranlarına dijital ürünler sunmak için İsviçreli teknoloji firması Velas Network ile çok yıllı bir anlaşma imzaladığını duyurdu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Blok zinciri, NFT sektöründe uzmanlaşmış ve son teknoloji dijital ürünlerin oluşturulması ile tanınan dijital ürün ve hizmet sağlayıcısı Velas, önümüzdeki sezondan itibaren Ferrari’nin Formula 1 yarış takımının ortağı olacak.

Yapılan anlaşmada, hayranlar için özel dijital içerik sağlanacağı, Velas Network’ün, gelecek yıl Ferrari Esports Serisinin ve Ferrari Formula 1 Esports takımının İsim Sponsoru olacağı bildirildi.

Ferrari Takım Patronu Mattia Binotto şunları söyledi;

“İnovasyonu, performansı teknolojik olarak gelişmiş ürün ve hizmet şirketi Velas Network AG ile bu iş birliğini yapmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bunların hepsi bizi birleştiren ve Premium Partnerimiz olarak Velas’ı seçmemize neden olan değerlerdir.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir