Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.158
% 1.03
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.158
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Favori Meme Coin Açıklandı: Bu Altcoin DOGE ve ELON’u Geçti!

Meme coin/token toplulukları kripto para piyasasının en büyük güçlerinden biri. Shiba, Doge, Dogelon, Floki ve diğerleri milyonluk etkileşime sahip. Gemini borsası tarafından yapılan yakın tarihli bir anket ise bu rekabeti kızıştırdı. Bir meme token DOGE ve ELON’u sollayarak ilk sıraya yerleşti.

Bu meme coin topluluğu gücünü gösterdi

Shib Army, yakın tarihli bir Twitter anketinde Dogecoin (DOGE) ve Dogelon Mars’ı (ELON) yok etti. Üstün güvenlik özellikleri ve çeşitli kripto para birimi ürünleri ile tanınan ünlü bir kripto para borsası olan Gemini, geçtiğimiz günlerde üç popüler köpek temalı meme coin olan DOGE, ELON ve SHIB arasında bir anket düzenledi.

Gemini, 400 bin takipçisine “en sevdiğin köpek temalı kripto para birimi nedir?” diye sordu. Anket sırasında, Shiba Inu topluluğu, Shiba’yı desteklemek için ezici bir çoğunlukla oy vererek güçlerini gösterdi. Sonunda toplam 14.657 oy kullanıldı ve Shiba Inu en popüler köpek temalı token olarak oyların %77,5’ini Shiba Inu (SHIB) aldı. DOGE ve ELON, yarışta sırasıyla yüzde 10,3 ve yüzde 12,3 oy aldı.

Gemini borsası topluluğu canlı tutuyor

Gemini gibi en büyük borsalar, katılımı artırmak ve topluluk eğilimlerini izlemek için sıklıkla oy anketleri düzenler. Bu, Gemini tarafından yürütülen bir dizi ankette üçüncü oldu. Twitter anketinin ilk turunda Ethereum (ETH) ve Solana (SOL) arasında bir rekabet vardı. Anketin ilk turunu Ethereum kazandı. Toplam 5.837 oy kullanıldı ve ETH oyların yüzde 53,8’ini aldı.

MANA ve SAND, turnuvanın ikinci turunda kıyasıya mücadele etti. SAND ikinci turu kazandı, ancak rekabet yakın kaldı: SAND oyların yüzde 37,9’unu alırken, MANA kullanılan toplam oyların yüzde 31,5’ini aldı. Bu arada, Gemini borsası geçtiğimiz Kasım ayında Shiba Inu’yu listelediğinde boğanın son günlerinde güçlü fiyat hareketleri görülmüştü.

Coinmühendisi.com olarak aktardığımız üzere, 5 popüler metaverse coin projesi YouHodler listesine eklenecek. Ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir