Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.434
% 0.52
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.434
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Faiz Artışları Bitcoin’i (BTC) Nasıl Etkiler? Quantum Fintech Group’tan Harry Yeh Yanıtladı

Quantum Fintech Group’un kurucusu Harry Yeh, Bloomberg TV ile gerçekleştirdiği röportajda, faiz artışlarının Bitcoin için kötü olmayacağını söyledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yeh, Bitcoin’in enflasyona karşı bir koruma aracı olduğuna inanıyor.

“Ne kadar çok para basılırsa, Bitcoin’in değeri o kadar artar. Bu tip şeyler yükselme eğilimi gösterir. Ancak ben tam tersi olduğunu düşünüyorum. Bitcoin’in değeri artmıyor yalnızca doların eskiye göre daha az değeri var”

Fed kısa süre önce faiz oranlarını sabit tutmuş ve akabinde Bitcoin’in değerinde artış yaşanmıştı. Ancak Fed’in faiz oranlarını 2023’e kadar artırması bekleniyor. Fed ayrıca tahvil alımlarını da azaltarak daralmaya hız vermişti. Bazı analistler bu hamlenin, para basılmasıyla değeri artan kripto varlıklar için iyiye alamet olmayacağını düşünüyor.

Bitcoin, yazı kaleme alındığı sırada 51,486 dolar üzerinden işlem görüyor. Boğalar yeni bir ralli başlatmak için uğraşıyor.

Yeh, portföyde kripto olmasının oldukça önemli olduğunu da dile getirdi. Yatırımcıların çok küçük miktarlarda kripto satın alabileceğini söylerken, Robinhood gibi platformlar haricinde hisse senedi almanın genellikle büyük miktarda para gerektirdiğini vurguladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir