Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.655
% 1.33
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.655
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Evmos, Ethereum ve Cosmos Tokenleri Arasındaki Takaslar İçin Otomatik Dönüşüm Ekliyor

Evmos

Evmos blok zinciri için yapılan en son yükseltme, ekosistemi içinde ve dışında token takasları için otomatik dönüşümler getirdi.

Evmos, Ethereum uygulamaları ve tokenleri için yerel desteğe sahip bir Cosmos ekosistem blok zinciridir. Amacı, iki blok zinciri ekosistemini yakınlaştırmak ve tokenlerin aralarında daha serbestçe akmasına izin vermektir.

Otomatik dönüşümler, 5 Ocak’taki en son sürüm 10.0 yükseltmesinde eklendi. güncelleme ile bir kullanıcı Cosmos ekosistemine özgü bir tokenı Evmos’a gönderdiğinde, otomatik olarak Ethereum uyumlu bir tokene dönüştürülecek, böylece hemen Evmos’ta kullanılabilecek ve Ethereum uyumlu blok zincirlerine gönderilebilecek. Amaç, blok zincirini kullanma ve Cosmos ile Ethereum arasında geçiş yapma deneyimini daha kolaylaştırmaktır.

Evmos Twitter’da konu ile ilgili

“Artık kullanıcıların Cosmos varlıklarını ilgili [Ethereum Sanal Makinesi] varlık türlerine dönüştürmeleri veya tam tersini yapmaları gerekmeyecek. Bu, kullanıcılar için kaputun altında yapılacak!”

Bu aynı zamanda kullanıcıların Ethereum tabanlı tokenleri, manuel olarak değiştirmeden tek bir işlemle Evmos’tan diğer Cosmos blok zincirlerine aktarabilecekleri anlamına gelecektir.

Bu yalnızca Evmos’un yönetişim sistemi aracılığıyla ilişkilendirilen token eşleştirmeleri (tokenlerin Ethereum ve Cosmos versiyonları) için geçerli olacak. Bu şekilde eşleştirilmemiş tokenlar otomatik olarak dönüştürülmeyecektir.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir