Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.803
% 1.11
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.803
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

EverRise Nedir? RISE Ne İşe Yarar?

EverRise (RISE), EverRise ağında çalışan bir kripto para birimidir. Blockchain ağında çalışır. RISE Token merkeziyetsiz finansal işlemlerinde ve staking işlemlerinde kullanılabilir. Akıllı sözleşmeler ile işlem başlatır. Sıkı güvenlik protokollerine sahiptir ve bu protokol aynı kripto varlık üzerinden birden fazla işlem yapmayı engeller. Böylece, kullanıcılarına güvenli kripto para işlemleri sunmaktadır. EverRise’ın bu yenilikçi projesi DeFi alanında adeta bir devrim yaratmıştır.

EverRise nedir?

Projenin amacı; kripto varlık havuzundan yatırımcılara daha fazla pasif gelir sunmak ve kara para tehdidini ortadan kaldırmayı amaçlamaktadır. Proje, kullanıcıların akıllı sözleşmelerinin iptal etmesine de olanak sağlar. Fakat ağda oylama yapılır ve çoğunluk oylarına göre iptal edilir.

Proje gelirlerinin %50’si kraken cüzdanlara aktarılırken, %25’i ise direkt geri alım yapılmaktadır. RISE Token yatırımcıları, EverRise ağında likidite kilidini belirli vadede başlatır. Böylece yeni RISE Token kazanma fırsatına sahip olurlar. 1 EverRise Token fiyatı an itibari ile 0,0146 TL’dir. Güncel döviz kuru ile 0,0011 dolardır. Rise Token son 24 saatte %3 değer kaybetti.

Avantajları ve Dezavantajları

Avantajları;

  • RISE Token yatırımcıları EverRise ağı üzerinden varlık havuzları yardımı ile varlıklarını kilitleyip, belirli vadenin sonunda iyi miktarda bir pasif gelir elde edebilirler.
  • Akıllı sözleşmeler belirli sürenin ardından avantajını kaybederse, ağda yapılan oylama sonucuna göre iptall edilebilmektedir.
  • RISE Token ile yapılan cüzdanlar arası sınır ötesi transfer ve takas işlemlerinde bir dakika içinde onay verilmektedir.

Dezavantajları;

  • EverRise (RISE) Token, kısıtlı bir erişime sahiptir çünkü sadece üç kripto para borsasında işlem görmektedir.
  • RISE Token, yatırımcılarından diğer kripto para birimlerine oranla daha yüksek komisyon ücreti tahsil etmektedir. Her işlem başına kesilen komisyon ücreti %11’dir.
  • Yatırımcılardan alınan komisyon ücretinin %6’sı Kraken’e geri alım için aktarılmaktadır.
  • Yatırımcılar, yüksek komisyon ücretlerinin ciddi bir dezavantaj olduğunu belirtiyor. Sadece %2 ödül alan yatırımcılar, verilen ödüller ile arasında çok ciddi fark olduğunu söyleyerek projeye olan şikayetlerini dile getirmektedirler.
  • EverRise (RISE) Token, yatırımcılarına kripto varlık havuzundan staking işlemi yapma imkanı sunmaktadır. Ayrıca, hızlı işlemler gerçekleştirilebilen bir kripto paradır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir