Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.937
% 6.52
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.937
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Ethereum’un Ağ Etkinliği, Rallisini Destekliyor

Ethereum ağ etkinliği %48 büyüme yaşadı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ethereum’un ağ etkinliği büyümeye devam ediyor. Verilere göre ağ etkinliği, fiyatın büyüme oranını yakaladı. Ağ etkinliğindeki büyüme ise her Ethereum rallisinin temel desteği olarak karşımıza çıkıyor.

Saf spekülatif ilgiyle beslenen varlıklarla bu veri yanıltıcı olabilse de Ethereum, Solana ve Cardano gibi teknoloji yoğun varlıklarda iyi bir gösterge olabiliyor.

Diğer taraftan ağ büyüme, gecikmeli bir gösterge olarak kabule edilir ve yükseliş döngüleri teyit etmede kullanılır. Yakın zamanda Ethereum’un ağ etkinliğindeki ilk düşüş Ekim aynın sonunda gerçekleşti ve bu düşüşü ise %6’lık bir düzeltme izledi.

NFT ve defi, 2021’de sırasıyla yaklaşık 100 milyar dolardan fazla ve 1 milyar dolardan fazla gelir getirdi. Ethereum bu iki endüstrinin büyümesi ve kripto para piyasasına güçlü fon girişi ile Bitcoin’in piyasa değerine yaklaşmaya devam ediyor.

Ethereum Ekim başından bu yana %50 yükseliş yaşadı. Son 30 günde %31 değer kazanan Ethereum yayın saati itibariyle 3.601 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir