Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.326
% 3.79
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.326
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Ethereum’dan Çıkan Balinalar, Bu 5 Altcoin’den Alıyor!

Hafta sonu başlarken, yeni on-chain verileri dünyanın en büyük Ethereum (ETH) balinalarından bazılarının değişken kripto para piyasalarından çekildiğini gösteriyor. Dev cüzdanlar dalgalı fiyat hareketlerinden korunmak için 5 altcoin’i tercih ediyor.

Balinalar Ethereum (ETH)’dan uzaklaşıyor

WhaleStats tarafından sağlanan verilere göre, en büyük 100 Ethereum balinası son 24 saat içinde büyük miktarlarda Ethereum (ETH) sattı. Satışa yönelen balinalar, yazım sırasında hafif düşüşte olan altcoin piyasasından kaçınmak için dolara sabitlenmiş stablecoin’leri tercih ediyor. Aynı balinalar, ETH’un aşağı yünlü piyasa yapasından korunmak için yakın zamanda 1.963.431 dolar değerinde USD Coin (USDC), 283.588 dolar değerinde Binance USD (BUSD) ve 122.135 dolar değerinde Tether (USDT) satın aldı.

Balinaların satma isteği, önceki haftalarda ortaya çıkan bir eğilimi takip ediyor ve bir dizi büyük aktif balinanın zayıf hacim ve hafta sonuna doğru düşüş olasılığı konusunda endişeli olduğu görülüyor. Sınırlı sayıda Ethereum (ETH) tabanlı kripto para birimi, son 24 saat içinde değerde önemli artışlar görürken, diğerleri düşüşler düşüşteydi.

Bu süreçte en çok satın alınan altcoin: ApeCoin (APE)

Diğer altcoin projeleri balina cüzdanları tarafından elden çıkarılırken, bu süre boyunca Apecoin (APE) toplam 110.145 dolarlık giriş gördü. YFI (Yearn.Finance), önceki güne göre girişlerde önemli bir artış yaşayan ve toplam 34.280 dolar giriş alan bir diğer kripto para birimi. Diğer andan, on-chain analiz şirketi Santiment’e göre Bitcoin ve Ethereum balinaları son günlerde büyük kazançlar elde ediyor. Santiment analistleri tarafından 29 Nisan’da BTC ve ETH yatırımcılarının karda oldukları belirtildi:

Bitcoin’in kâr-zarar oranı, önceki birkaç gün içinde meydana gelen kademeli toparlanmanın bir sonucu olarak büyüyor. Bu süre zarfında, Ethereum, Bitcoin üzerindeki küçük fiyat üstünlüğünü açıklayan bazı önemli teslimiyetler gördü.

ETH 2.0 mevduat sözleşmesi bakiyesi 12 milyon ETH’yi aştı

Balina satışları bir yana, en büyük altcoin olan ETH etrafındaki momentum, çok beklenen ‘ Merge’ (Birleşme) sayesinde önemli ölçüde arttı veya son zamanlarda yükselişini sürdürdü. Nansen’den elde edilen verilere göre, mevcut ETH konsensüs katmanı (ETH 2.0) mevduat sözleşmesi bakiyesi 12 milyon ETH’yi aştı. Bu, mevcut ETH dolaşımının %10’undan fazlasını oluşturuyor.

Beacon Chain, Ethereum Blockchain’de paralel çalışan bir Proof-of-Stake versiyonudur. coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere, Ethereum mainnet’in, Ethereum İyileştirme Önerisi 4345 tarafından belirtildiği gibi, Haziran ayında Beacon Chain ile birleşmesi planlanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir