Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.811
% 1.27
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.811
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Ethereum ve Solana Ağındaki Tüm NFT’ler Artık Popüler Torrent Sitesinde Mevcut

Ethereum ve Solana’da basılan tüm NFT görüntüleri artık popüler Torrent sitesi PirateBay’de mevcut.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Torrent sitesi PirateBay’de Ethereum ve Solana’da yer alan tüm non-fungible token’ları (NFT) içeren 17.96 terabaytlık bir arşiv ortaya çıktı. Bu eylemin arkasındaki Güney Avustralyalı yazılım geliştiricisi Geoffrey Huntley, bunu başarmak için metal bir sunucu kiralamak zorunda olduğunu ve buna “buna değdiğini” söyledi.

“Sağ tıkçıların” patronu, NFT ekran görüntülerinin devasa koleksiyonunun diğerlerinin “bu neslin lale çılgınlığını” incelemesi için tasarlandığını söyledi.

Kullanıcının tweeti anında dikkat çekti. Sağ tıkla hazırlanan bu arşiv diğer NFT şüphecilerinden tonlarca övgü aldı. Hatta bazıları, NFT’leri eşler arası torrent yoluyla merkezi olmayan hale getirdiği için Huntley’i övdü. Avustralyalı yazılım mühendisi, çalışmalarını bir “sanat projesi” olarak tanımlıyor.

NFT’lere yüz binlerce dolar harcayan kişiler, sosyal medyada sıklıkla alay konusu oluyor. Geçen hafta haberini verdiğimiz üzere biri 10.000 NFT’den büyük bir sağ tık mozaiği yapmıştı. Ağır eleştirilere rağmen, NFT’ler büyük ünlülerin desteğini toplamaya devam ediyor.

Huntley, teknoloji konusunda oldukça şüpheci olmasına rağmen, sosyal medyanın benimsenmesinin NFT’ler için bir “dönüm noktası” olabileceğine inanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir