Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$62.413
% 0.03
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 62.413
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Ethereum Vakfı Duyurdu: Parayı Bu Coinde Tutuyoruz!

Ethereum Vakfı’ndan ilk rapor yayınlandı. Topluluğu Vakfın misyonu hakkında daha fazla bilgilendirmek üzere rapor, 1,6 milyar dolarlık nakit rezervin dökümünü içeriyor.

Ethereum Vakfı yatırımlarını paylaşıyor

Artık kar amacı gütmeyen en büyük Ethereum Vakfı’nın kaç ETH’ye sahip olduğunu biliyoruz. Daha şeffaf olma ve hedeflerini Ethereum topluluğuna iletme girişimlerinin bir parçası olarak, Ethereum Vakfı Pazartesi günü yeni bir rapor yayınladı. 28 sayfalık rapora göre, hazine dışı kâr 31 Mart 2022 itibariyle 1,6 milyar dolara ulaştı. 1,6 milyar doların %80,5’i ETH’de tutuluyor ve toplam ETH arzının %0,297’sini oluşturuyor. Vakfın portföyünün kalan %19,5’i kripto dışı varlıklar ve yatırımlar ile diğer kripto para birimlerinden oluşuyor. 

Vakıf, ekosistemdeki girişimleri destekleme misyonunun bir parçası olarak, portföyünü nasıl koruduğunu raporda ayrıntılı olarak açıkladı. Çalışmaya göre, EF, uzun süreli bir piyasa çöküşü durumunda bile temel hedeflerini finanse edebileceğinden emin olmak için temkinli bir hazine yönetimi yaklaşımına sahip. Ek olarak, Vakfı’ın kripto dışı rezervlerini artırmak için ETH varlıklarını satma konusundaki pozisyonunu belirttiğini belirtmekte fayda var. Vakfın çekirdek bütçesinin güvenlik marjını artırmak için artan fiyatlara tepki olarak ETH rezervleri satılmaktadır.

Vakıf bu seviyelerde kar alımı yaptı

2017 boğa piyasasının zirvesinde, Ethereum Vakfı, Mayıs 2021 zirvesinden hemen sonra 70.000 ETH, 35.000 ETH ve Ethereum’un 10 Kasım’da mevcut tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4.878 dolara ulaşmasının ertesi günü 20.000 adet daha sattı. Dünya, Vakfın ETH satışlarının zamanlamasının, Ethereum’un kısa ila orta vadeli en yüksek seviyelere ulaşmış olabileceğini ve oluşabilecek herhangi bir portföy yeniden dengelemesine dikkat ettiğini gösterdiğine inanıyor.

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere, ETH ekosisteminin önde gelen kar amacı gütmeyen kuruluşu Ethereum Vakfı’dır. 2021’de Vakıf, Katman 2 araştırma ve geliştirme, sıfır bilgi toplama uygulamaları ve topluluk oluşturma dahil olmak üzere farklı projelere yaklaşık 48 milyon dolar yatırım yaptı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir