Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.549
% 0.34
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.549
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Ethereum Name Service, Yönetim Tokenı Planlarını Duyurdu

Ethereum Name Service, delegatörler ve kendi tokenı yoluyla yönetim sürecini merkezsizleştireceğini duyurdu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Alan adları için Ethereum tabanlı, açık kaynaklı bir protokol olan Ethereum Name Service, Pazartesi günü bir duyuru yayımladı. Duyuruda delegatörler ve özel bir token kullanarak yönetimi merkeziyetsiz bir hale getireceğini açıkladı. Blog gönderisinde şu ifadeler yer aldı:

“Hem ENS hem de DAO alanının yeterince olgunlaştığına inanıyoruz, artık bir DAO ve $ENS yönetim tokenının oluşturulması yoluyla ENS yönetimini topluluğa devretme zamanıdır.”

ENS hakkında kesin süreç ve ne kadar basılacağı gibi detaylar henüz belli değil. Bir hafta sonra detayların açıklanacağı kaydedilirken, hesapların snapshotlarının ise alındığı belirtildi. Ekip ayrıca ekledi:

“ENS’nin büyümesine ve uzun ömürlü olmasına adanmış bireylere ve gruplara ihtiyacımız var. ENS yönetiminde aktif bir rol almakla ilgileniyorsanız, fırsat tam karşınızda.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir