Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.687
% 2.21
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.687
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ethereum Mucidi Vitalik Buterin’den Shiba Inu Fonu!

Ethereum (ETH) kurucularından Vitalik Buterin, geçen yılın Mayıs ayında, Hindistan’a Covid virüsüne karşı savaşında yardımcı olmak için yaklaşık 1,5 milyar değerinde kripto para bağışı yaptı. “Armağan”, yaklaşık 50 trilyon Shiba Inu (SHIB) ve 500 Ethereum’dan (ETH) oluşuyordu.

Ethereum kurucusunun 100 milyon dolarlık Shiba Inu fonu, COVID mücadelesini destekliyor

Tahminlere göre, fonları sağlıkla ilgili projelere ve girişimlere tahsis etmek için 400 milyon dolardan fazla SHIB satıldı. Ancak, 2022’nin başına doğru, 100 milyon dolar değerindeki SHIB Buterin’in mülkiyetine iade edildiği belirtildi. Ethereum kurucu ortağı, bu miktarı Balvi olarak bilinen yeni bir hayır kurumuna aktardı.

Vitalik Buterin’e göre, ilk ödül grubu şimdi Balvi Corporation tarafından dağıtılıyor

Balvi, finansman yoluyla COVID karşıtı çalışmalara katkıda bulunmaktadır. Ethereum’un kurucu ortağı olarak Buterin, merkezsizliğin sadık bir destekçisi olarak görülmektedir. Buterin bir tweet’te biyosavunmanın geleceğinin ademi merkeziyetçi, açık ve doğası gereği işbirlikçi olacağını savunuyor.

Vitalik Buterin tarafından fonlanan Balvi, COVID ile mücadele çabalarına destek sağlıyor

Buterin, diğer saygın girişimleri desteklerken aynı zamanda Covid üzerinde çalışmaya devam etmek için bu güveni kullanmayı planlıyor. Örneğin Balvi, hızlı dağıtım için aşılar geliştirmek üzere kullanılacak olan Rapid Deployment Vaccine Collaborative’e (RaDVac) 2,5 milyon dolar fon sağladı. Fonlar, şirket tarafından dünya çapında kolayca erişilebilen aşılar oluşturmak için kullanılacak ve böylece erişim açığı kapatılacak.

Ethereum mucidi, benzin fiyatlarındaki artıştan endişe duyuyor

ETH 2.0 olarak da bilinen ve merakla beklenen Ethereum entegrasyon tarihi, yılın üçüncü çeyreğine ertelendi. Buterin kısa süre önce Ethereum katman-1 işlemlerinden alınan ücretlerden memnuniyetsizliğini dile getirdi. Halk tarafından daha kabul edilebilir hale gelmek için ETH gas ücretinin 0,05 dolara düşürülmesi gerektiğini düşünüyor. Merge (birleşme) öncesi son test hazırları hakkında bazı ayrıntıları bu makalede ele aldık.

Yazım sırasında kripto para piyasası düşüşteydi. Son 24 saat içinde Ethereum (ETH) %3.4, Shiba Inu (SHIB) %2,4 değer kaybetti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir