Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$64.699
% 2.94
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 64.699
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Ethereum Mucidi, 2 Altcoin’e Dikkat Çekti: Çantalarınızı Taşıyabilirsiniz!

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, Tezos ve Zcash’i övdü. Vitalik Buterin, Ethereum topluluğu içinde maksimalizme karşı tavır almış görünüyor. Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, “Bankless” podcast’indeki en son görünümü sırasında, maksimalizmin “çok sağlıksız” olduğunu belirtti. Detaylar coinmuhendisi.com’da.

Ethereum kurucusundan uyarılar

ETH kurucusu Buterin, Zcash ve Tezos‘a ilgi duyduğunu saklamıyor. Ethereum ekosistemi dışındaki şeylerin “sıkıcı ve gayri meşru” olduğunu düşünmediğini de sözlerine ekliyor. Vitalik Buterin bu düşüncelerini, “Bence Zcash alanında gerçekten eğlenceli ve ilginç şeyler oluyor. Tezos’ta gerçekten ilginç şeyler oluyor” diyerek açığa vuruyor. Zcash geliştiricileri, Ethereum’un yol haritasını izleyerek projenin hisse kanıtı konsensüs algoritmasına geçeceğini duyurdu. Buterin, Ekim ayındaki “Kripto Şehirler” adlı blog yazısında Nevada belediye başkanı Hillary Schieve’in blockchain deneyleri için Tezos ekosistemini kullandığından bahsetti. Buterin, kriptoda çıkarları hızlı para kazanmanın ötesine geçen onurlu topluluklar olduğuna inanıyor.  Ayrıca Ethereum ile hayal kırıklığına uğrayan insanları “çantalarını başka bir şeye taşımaya” teşvik etti.

Kanadalı-Rus programcı, ademi merkeziyetçiliğin “son derece önemli” olduğunu vurguladı ve şöyle dedi: “Nihayetinde, “merkezi olmayan”, bu alanın neyle ilgili olduğunu gösterir.” Aynı zamanda Buterin, birçok topluluğun ademi merkeziyetçiliğe “lip service” ödediğini, ancak aslında bunu umursamadıklarını söyledi. Birçok projenin fazla müşterisi bile olmadığına dikkat çekiyor. Buterin, “Endgame” adlı yazısında, bireylere merkezi partilerin güçlerini kontrol etme yeteneği vererek merkezi blok üretimine sahip bir blockchainin daha merkezi olmayan hale getirmek için atabileceği birkaç adımı açıkladı. Ethereum kurucu ortağı kısa süre önce Bitcoin Cash’e verdiği desteği geri çekti ve en büyük Bitcoin forkunun başarısız olduğunu iddia etti. Ayrıca, Uniswap gibi merkezi olmayan borsaların yükselişini tahmin etmekten gurur duyduğunu söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir