Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.291
% 0.08
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.291
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Ethereum İçin Sonraki Hayati Ticaret Seviyeleri Nelerdir?

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz gibi, Ethereum (ETH), piyasalardaki düşüş ivmesine ayak uydurmaya devam ediyor. Lider altcoin geride bıraktığımız haftada değerinin yaklaşık yüzde 10’unu kaybetti. Alıcıların korku ve panik ile ayrıldığı piyasada ayıların eli güçlendi.

ETH’nin rahat bir nefes alması için bu kilit seviyenin üzerine çıkması gerekiyor

Ethereum teknik görünümü düşüş eğilimini sürdürdü ve satış baskısı arttı. ETH ayrıca son 48 saat içinde sürekli bir satışa tanık oldu. Ethereum, 1900 dolarlık uzun süredir devam eden destek çizgisinin de altına düştü. Son 24 saat içinde düşüşten kurtulmaya çalışan altcoin’in, düşüş fiyat hareketi şuan hala güçlü. Ayılar, ETH’ fiyatını1700 dolarlık seviyenin altına itmek için baskı yapıyor olabilir. 1700 dolarlık fiyat seviyesinin altına düşüş, ETH’nin yaklaşık yüzde19 daha düşmesine neden olacak. Boğaların nefes alması için ETH’nin tekrar 1900 dolar seviyesinin üzerinde işlem yapması gerekiyor.

Altcoin, neredeyse bir yıldır şuanki fiyat seviyesinin yakınında işlem görmedi. Altcoin’in genel direnci 1900 dolarda kaldı, düşüş baskısının geçersiz kılınması için ETH’nin 2200 doların üzerinde işlem yapmaya çalışması gerekiyor. Lider altcoin için yerel destek, ayılar fiyat hareketini yönlendirmeye devam ederse, 1700 dolar seviyelerinde. Ethereum hacmi azaldı ve yeşil renkte görüldü. Bu, grafikte pozitifliği gösterdi.

Ethereum Teknik Analiz

Ethereum, bir günlük grafikte satın alma gücünde bir artış kaydetti ve acil destek seviyesine çok yakın işlem görüyordu. Ayrıca ETH 20-SMA çizgisinin altında işlem görüyordu, bu da satış ivmesinin aktif ve güçlü olduğu anlamına geliyordu. Buna göre, satıcıların fiyat ivmesinden sorumlu olduğu anlamına geliyordu. Aynı şekilde, Göreceli Güç Endeksi yarı çizginin altındaydı. Bu, piyasada alım gücünün daha az olduğu anlamına geliyordu. Bununla birlikte, satın alma gücünün ivme kazandığının bir işareti olabilecek RSI’da bir artış olduğu not edilebilir. Grafikte (sarı) bir yükseliş sapması olduğu için geri dönüş olasılığı göz ardı edilemez. Bir yükseliş sapması, trendin tersine çevrilmesiyle ilgilidir.

Ethereum bir günlük grafikte satış sinyalleri vermeye devam etti. Osilatör bir günlük grafikte hala negatifti. Göstergenin fiyat ivmesini göstermesi gerekiyor, kırmızı histogramlar negatif fiyat hareketini gösteriyor. Kırmızı histogramlar ayrıca grafikte bir satış sinyali gösterir. Hareket Endeksi ayrıca genel fiyat hareketine karar verir ve -DI’nin +DI seviyesinin üzerinde olduğunu gösterdi. Ortalama Yön Endeksi (Kırmızı) 40 işaretinin üzerindeydi, bu da mevcut piyasa eğiliminin güçlü olduğu ve düşüşün sonraki ticaret seanslarında devam edebileceği anlamına geliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir