Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.087
% 2.13
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.087
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Ethereum Çökerken Balinalar, Bu Altcoin’lere Koştu!

Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum (ETH), en büyük tokenler arasında en fazla değer kaybedenlerden biri oldu. ETH fiyatı geçen hafta %15’ten fazla düştü. Bununla birlikte, bu piyasa görünümü, altcoin balinalarının DeFi projelerini biriktirdiğini gösteriyor.

Ethereum balinaları 6 binden fazla WBTC satın aldı

Whalestats tarafından sağlanan verilere göre, “Saruman” adlı bir ETH balinası yüklü miktarda Wrapped Ethereum (wETH) biriktiriyor. Balina cüzdanı, son 24 saat içinde 11,8 milyon dolardan fazla wETH satın aldı. Satın alma 9 işlemde tamamlandı. Bununla birlikte, balina tarafından kaydedilen en büyük işlem, 2.43 milyon dolar değerinde wBTC oldu.

Araştırdığımızda, veriler “Saruman” cüzdanının şu anda 49,1 milyon doların üzerinde wETH tuttuğunu gösteriyor. Başka bir büyük işlem, aynı balinanın ayrıca 1.100 Wrapped Bitcoin (WBTC) aldığını gösteriyor. Böylece, Saruman yaklaşık 32,5 milyon dolar değerinde WBTC satın aldı. Bu arada, en büyük 100 ETH balinası şu anda neredeyse 40 milyon dolar değerinde WBTC tutuyor. Balinaların toplam bakiyesinin %0,9’unu temsil ediyor.

Balinalar dip fiyatları değerlendiriyor

Ethereum, yazım sırasında 1.770 dolar civarında işlem görüyor. Coinmuhendisi.com analizlerinden de takip ettiğiniz üzere, ETH fiyatı çok uzun bir süre içinde kritik önemdeki 1.800 dolar fiyat seviyesinin altına düştü. Bununla birlikte, ETH’nin kilitli toplam değeri (TVL) de geçen ay %40 düştü. Bu arada, hala 67.44 milyar dolarlık en büyük TVL’ye sahip. ETH’nin toplam piyasa değeri de 215.04 milyar dolara kadar geriledi.

Ethereum’un 24 saatlik işlem hacmi %30’un üzerinde artarak 2,2 milyar dolara ulaştı. Bu hareketler, balinaların fiyat düşüşü sırasında getirilerini korumak için DeFi seçeneklerine yöneldiğini gösteriyor. Ayrıca, en büyük balinaların satın alma teklif fırsatını başarıyla kullandığını ima ediyor. Bu arada, kripto para biriminin çoğu bu hafta büyük bir düşüş kaydetti. Küresel kripto piyasası 1,2 trilyon dolara kadar geriledi. Kasım ayında kaydedilen ATH’sinden %50’den fazla düştü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir