Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$63.261
% 5.17
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 63.261
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Ethereum Balinaları, SHIB’i Elden Çıkarıyor! Sebebi Nedir?

Ethereum (ETH) balinaları her zaman en iyi Shiba Inu (SHIB) destekçileri arasında olmuştur. Balinalar, SHIB varlıklarını toplu olarak 1 milyar doların üzerine çıkarmışlardı. Temel olarak, bu ilk 100 ETH cüzdanı Shiba Inu’da yükselişte, ancak bunun değişmek üzere olduğu görülüyor. Son zamanlarda, bu balinaların varlıklarının 1 milyar doların altına düştüğü belirtildi. Görünüşe göre bu eğilimdevam edecek gibi görünüyor. Coinmuhendisi.com olarak, detayları aktarıyoruz.

SHiB, FTX Token ile girdiği yarışta geride kaldı

İki hafta önce, en iyi Ethereum balinalarının Shiba Inu token’larının bir süredir azaldığı bildirildi. Aylar sonra ilk kez değerin 1 milyar doların altına düşmesiyle kritik bir noktaya ulaşmıştı. Bu, balinaların meme coin SHIB ile ilgili ne yaptıklarına ve neden görünüşte varlıklarını azalttıklarına dair soru işaretleri oluşturdu. Bunu takip eden haftalar, bu duygunun gerçekten doğru olduğunu ve bu büyük cüzdanların SHIB varlıklarının aslında düşüşte olduğunu kanıtlamıştı. Şuan SHIB token’lar artık en iyi 10 Ethereum balinasının tüm token varlıklarının sadece yüzde 10.75’ini oluşturuyor. Bu, SHIB’in token varlıklarının yüzde 15.23’ünü oluşturduğu Mayıs ayı başlarında bildirilenlerden neredeyse yüzde 5 oranında düştüğü anlamına geliyor.

Bu rakam dolar bazında daha da iç karartıcı. İki hafta önce, balina varlıkları 875.8 milyon dolar civarında bir eğilim gösteriyordu. Bugün, bu sayı 543.7 milyon dolara düştü. Bunun gösterdiği şey ise, Mayıs ayının başından bugüne kadar, Ethereum balina varlıklarının neredeyse yüzde 50 oranında azaldığıdır. SHIB ayrıca en iyi 100 ETH balinası arasında dolar değerine göre en büyük token pozisyonu olarak konumunu kaybetti. Bu başlık şimdi ETH en iyi cüzdanları arasında hakimiyet için meme coin’le yarışan FTX Token’a ait.

Shiba Inu Yatırımcıları Bir Darbe Aldı

Şimdi, piyasa düşüşü ilk başladığında, Shiba Inu gibi kripto para birimleri bazı kayıplar yaşasa bile, oldukça iyi bir şekilde ayakta kalmışlardı. Bununla birlikte, yakında daha geniş bir marjla azalmaya başlayacakları için bunun çok uzun sürmeyeceği kanıtlanacaktır. 2022’nin ilk çeyreğinde, SHIB sahiplerinin çoğunluğu kendilerini kârda kaldığını görmüştü. İkinci çeyrek sona ererken, meme coin yatırımcılarının çoğunun şimdi kayıplarla uğraştığı görülüyor.

IntoTheBlock’tan elde edilen veriler, tüm Shiba Inu yatırımcılarının sadece yüzde 24’ünün şu anda kar ettiğini göstermektedir. Daha büyük yatırımcı grubu, yaklaşık yüzde 73’ü, ise zarar etmiş durumda. KAr edenlerin çoğu, Shiba Inu’yu bir yıl veya daha uzun süre elinde tutanlardır ve daha kısa vadeli yatırımcılar ise kayıpların çoğunluğunu oluşturmaktadır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir