Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.290
% 3.20
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.290
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Ethereum Balinaları Neden Bu Meme Coin’e Hücum Ediyor?

Balinalar bir kripto para birimini satın almaya başladığında, bu genellikle yükseliş beklentisine neden olur. Piyasa değerine göre en büyük altcoin projesi Ethereum (ETH), balina dedektifleri tarafından yakından takip edilen çok sayıda dev cüzdana sahip. Bu yazıda, WhaleStats’ın izleme listesindeki en büyük 1.000 Ethereum balinasının neden Shiba Inu (SHIB) satın aldığına bakalım.

Ethereum balinaları neden Shiba Inu (SHIB) biriktiriyor?

  • Ethereum balinalarının neden Shiba Inu satın aldığının en net açıklaması, meme token’n bir süredir çok daha cazip fiyattan işlem görmesi olabilir. Düşüş sürecinde, ETH balinaları 277 milyar SHIB ile birikimlerini sürdürdü.
  • İkinci neden, Shiba’nın gelecekte önemli ölçüde yükseleceğinin düşünülmesi, ayrıca gelecekte daha geniş çapta benimsenmesi bekleniyor. Robinhood borsasının listeleme süreci bunlardan biri.
  • Ethereum balinaları, Shiba Inu’nun metaverse fırsatı konusunda da yükseliş gösterebilir. Shiba Inu Games, çok oyunculu bir oyunun geliştirilmesine öncülük etmesi için oyun geliştiricisi William Volk ile anlaştı. Ayrıca, çalışmalar için gemiye bir AAA stüdyosu (yani, milyonlarca dolarlık oyunlar geliştiren) getirdi. Meme token partiye geç kalmış olsa da, oyun geleceğinin kritik bir parçası olması bekleniyor.

Bugün, Doge Rise Up (DOGERISEUP) %400’ün üzerine yükseldi. Ayrıntılar coinmuhendisi.com‘da.

Juraiya isimli ETH balinası 1.079 milyon dolar değerinde SHIB satın aldı

WhaleStats’tan elde edilen veriler, 1 Şubat’ta platform tarafından en büyük Ethereum balinaları listesinde 13. sırada yer alan ETH balinası ‘Juraiya’nın 1.079 milyon dolar değerinde 50 milyar Shiba Inu satın aldığını ortaya koydu.

WhaleStats’a göre, ‘Jiraiya’ adıyla bilinen Ethereum balinası, 49.998.760.270 SHIB’e eşit 1.079.500 dolar değerinde Shiba Inu satın aldı. Ayrıca Shiba Inu, en büyük ETH sahipleri tarafından satın alınan ilk on kripto para listesine geri döndü. Sadece bir hafta önce, bir ETH balinası 12 milyon doların üzerinde 606.352.106.247 SHIB satın aldı. Bununla birlikte, SHIB, ETH balinalarının gözlerinin üzerinde olduğu tek token değil, aynı süreçte 2.101.566 dolar değerinde 2.499.969 BAT satın alan bir ETH balinası da tespit edildi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir