Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.950
% 3.57
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.950
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Ethereum Alan Akıllı Para, Bu Altcoin’i Piyasaya Boşaltıyor!

Blockchain analitik firması Nansen’den alınan verilere göre, son derece başarılı traderlar, Ethereum (ETH)’larını (ETH) staking ağına yatırıyor ve bu sırada Ethereum Name Service’ı (ENS’yi) boşaltıyor. İşte detaylar…

Akıllı para cüzdanlarına 1.3 milyon dolarlık ETH aktı

Son 24 saat içinde, Nansen tarafından “akıllı para” olarak sınıflandırılan cüzdanlara firma tarafından izlenen diğer tüm tokenlerden daha fazla 1.37 milyon dolar değerinde rETH aktı. rETH, insanların Rocket Pool’un merkezi olmayan Ethereum stake etme protokolüne ETH yatırmaları karşılığında aldıkları bir ERC-20 tokenidir. Katılımcılar, bir ETH Proof-of-Stake doğrulayıcısını çalıştırmak için gereken 32 ETH’nin tamamını stake etmek yerine, Rocket Pool’a 0,01 ETH kadar düşük miktarda katkıda bulunabilir ve doğrulayıcı ödüllerinden bir pay kazanabilir.

rETH’deki akıllı para girişleri, kripto traderlarıı, yatırımcılar ve kurumlar arasında ETH staking’inin popülerliğini yansıtıyor. Beacon Chain staking sözleşmesinde kilitlenen 12.31 milyon ETH’nin 169.216 ETH’si Rocket Pool’dan gelirken 3.97 milyon ETH, Rocket Pool’un ana rakibi Lido’dan geliyor.  Aynı 24 saatlik süre boyunca, Nansen tarafından izlenen tokenlar arasında en büyük çıkışı yaklaşık 5,9 milyon dolar ile ENS yaşadı. Birçoğuna göre çıkışlar düşüş sinyali olarak kabul edilir. ENS, son 24 saatte yüzde 14.1 oranında düşüş yaşadı.

Ethereum Name Service’ın (ENS) rolü nedir?

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere ENS, bir tokenin bir oyu temsil ettiği Ethereum Name Service için yönetim tokenıdır. Token sahipleri, oylarını kontrol etmek için bir temsilci seçerek veya belirli bir teklif üzerinde doğrudan oy kullanmak için ENS’lerini kullanarak tokenı kullanmaya ve topluluğa katılmaya teşvik edilir.  Ethereum Name Service (ENS), ETH Blockchain’ine dayalı dağıtık, açık ve genişletilebilir bir adlandırma sistemidir.

ENS, john.eth gibi insan tarafından okunabilen Ethereum adreslerini Metamask gibi kripto para birimi cüzdanlarından bildiğiniz makine tarafından okunabilen alfasayısal kodlara dönüştürür. Meta verileri ve makine tarafından okunabilen adresleri insan tarafından okunabilen ETH adresleriyle ilişkilendiren ters dönüşüm de mümkündür.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir