Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.504
% 0.33
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.504
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Eski Twitter CEO’sundan Şaşırtan Shiba Inu Açıklaması!

Twitter’ın eski CEO’su Jack Dorsey, yakın zamanda attığı bir tweet’te Robinhood’un Shiba Inu (SHIB)’yu listeleme kararıyla yaşadığı şaşkınlığı ifade etti. Robinhood CEO’su ise Dorsey’e yanıt verdi. İşte detaylar…

Jack Dorsey, Robinhood’un Shiba Inu listelemesine yorum yaptı

Önde gelen komisyonsuz bir ticaret platformu olan Robinhood, Salı günü Shiba Inu’yu listeledi. Platformun resmi Twitter hesabında “SHIB’i listeledik. Şimdi ne yorumu yazacaksınız?” ifadeleri yer aldı. Bunun üzerine Jack Dorsey bir soru işaretiyle karşılık verdi. Buna cevap olarak da Robinhood CEO’su Vlad Tenev, Twitter’ın ne zaman bir “düzenleme” seçeneği sunacağını sordu.  Jack Dorsey, daha önce de meme coin’leri eleştirmesiyle gündeme gelmişti.

Genel olarak Bitcoin savunuculuğuyla tanınsa da Dorsey, diğer coin’lere yönelik olumlu düşünmüyor gibi görünüyor. Ekim ayında milyarder, Shiba Inu’yu tanıttığı için kripto para borsası Coinbase’i kısaca eleştirdi. Dorsey, altcoin’leri benimseme fikrini defalarca reddeden sadık bir Bitcoin maksimalist olarak biliniyor. Hatta, diğer kripto para birimlerini keşfetme konusundaki isteksizliği, Ethereum topluluğu ile sayısız anlaşmazlığa yol açtı. Dorsey, Kasım ayında Twitter CEO’su olarak görevinden ayrıldıktan sonra, Twitter daha altcoin dostu hale geldi.

Listeleme, fiyatı yükseltti

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Shiba Inu’nun fiyatı, Robinhood’un platformunda listelediği haberi çıktıktan birkaç dakika sonra çift haneli rakamlarla fırladı. Amerikan finansal hizmetler şirketi Robinhood, müşterilerinin Shiba Inu (SHIB), Solana (SOL), Polygon (MATIC) ve Compound (COMP) ile işlem yapmasına izin verdi. Eklemeler geçen hafta, firmanın kripto para cüzdanını iki milyon kullanıcıya sunmasının ardından geldi.

Yakın tarihli bir blog gönderisine göre, Robinhood, ticaret platformuna dört yeni kripto varlık ekledi. Bunlar arasında popüler meme coin – Shiba Inu, piyasa değerine göre altıncı en büyük kripto para birimi – Solana, Polygon’un MATIC’i ve Compound’un COMP’u yer alıyor. Haberin ardından listelenen tüm kriptolar yükselse de SHIB’in yükseliş oranı hepsini geçti. Son 24 saat içinde, SHIB, hafifçe geri çekilmeden önce yüzde 36 artarak iki ayın en yüksek seviyesine çıktı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir