Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.899
% 2.60
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.899
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Eski Twitter CEO’sundan Şaşırtan SHIB ve DOGE Yorumları!

Twitter kurucu ortağı ve eski CEO’su Jack Dorsey, Robinhood CEO’su Vlad Tenev ve Elon Musk’ın DOGE’yi nasıl iyileştireceklerini ve onu internetin ve insanların para birimi haline getireceklerini tartıştıkları Twitter dizisinde araya girdi. Daha önce Dorsey, Shiba Inu’yu (SHIB) listeleme konusunda Robinhood’la dalga geçmişti, şimdi de DOGE ile ilgili olarak aynı şeyi yapıyor gibi görünüyor.

Tenev, DOGE’de iyileştirmeler önerdi, Musk’tan yanıt aldı

Bugün erken saatlerde, bu haftanın başlarında Shiba Inu’yu (SHIB) listeleyen ve daha önce Dogecoin için destek eklemiş olan Robinhood yatırım uygulamasının başkanı, DOGE ile ilgili Twitter’da bir ileti dizisi yayınladı.

Vlad Tenev, azalan işlem ücretleri ve blok süresi de dahil olmak üzere meme tokeni için çeşitli iyileştirmeler önerdi. Tenev, bu şekilde DOGE’nin Visa ve kartlarla çalışan diğer büyük ödeme ağlarıyla rekabet edebileceğine inanıyor. Dogecoin’in blok boyutunu 10 gygabite çıkarmayı önerdi. Elon Musk bu noktada devreye girerek DOGE blok boyutunun internetin geri kalanına ayak uydurması gerektiğini söyledi.

Dorsey, Shiba Inu’yu (SHIB) listeleyen Robinhood CEO’sunu trolledi

Eski Twitter CEO’su, Vlad Tenev’in mesajına yanıt vererek Vlad’ın susayıp susamadığını sordu. Bazı yorumcular Jack Dorsey’e DOGE’yi geliştirmek için herhangi bir fikri olup olmadığını sormaya başladı. Ancak bu, Jack’in tartışmaya tek katkısı gibi görünüyor. Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere, Robinhood SHIB’i listelediğini duyurduğunda Dorsey’e, Robinhood’a da sert çıkışmıştı.

Twitter hissedarları Musk’ın teklifini reddetti

Tesla patronunun Twitter’ı satın alıp özel hale getirme teklifinin ardından, bugün Suudi Arabistanlı milyarder işadamı ve yatırımcı Al Waleed bin Talal Al Saud’un Twitter’daki hissesini satmayı reddettiği açıklandı. Elon Musk’a kendisinin de şirkette uzun vadeli bir yatırımcı olduğunu hatırlattı. Ancak Twitter’ın potansiyeli dikkate alındığında Elon Musk’ın sunduğu fiyatın adil olduğuna inanmıyor.

Bunun dışında Elon Musk artık Twitter’ın tek en büyük hissedarı değil. Varlık yöneticisi Vanguard Group, hissesini %10,3’e (yani 82,4 milyon hisse) artırarak Musk’ın en büyük hissedar statüsünü geride bıraktı. Elon, teklifinin kabul edilmemesi durumunda hissedar statüsünü yeniden gözden geçirmesi gerekeceği konusunda uyardı ve çoğu kişi bu durumu Twitter’daki tüm paylaşımlarını terk etmek için bir tehdit olarak gördü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir