Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$63.138
% 4.58
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 63.138
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Eski Twitter CEO’su Dorsey, Web 3.0’ı Eleştirdi

Eski Twitter CEO’su Jack Dorsey Bitcoin’in ABD dolarının yerini alacağını söyledi, Web 3.0’ı ise eleştirdi. 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Dorsey, müzisyen Cardi B ile Twitter üzerinden gerçekleştirdiği konuşmada Bitcoin’in ABD dolarının yerini alacağını söyleyerek Bitcoin’e inancını bir kez daha gösterdi. Eski CEO, müzisyenin Twitter üzerinden takipçilerine yönelttiği “Sizce kripto doların yerini alacak mı?” mı sorusuna “Evet, Bitcoin alacak” şeklinde yanıt verdi.

Kripto topluluğu Cardi B’nin tweetine büyük ilgi gösterdi. Dogecoin yaratıcısı Billy Markus da konuşmaya dahil oldu ve kendine has esprili diliyle Dogecoin’in dolardan nasıl daha istikrarlı olduğu hakkında bir meme paylaştı.

Web 3.0’ı Hedef Aldı

Dorsey ayrıca son zamanların popüler kavramı Web 3.0’ı da gündemine aldı. Dorsey, SpaceX ve Tesla CEO’su Elon Musk’a katıldı ve bunun “farklı bir etikete sahip merkezi bir varlık” olduğunu söyledi. Musk da geçtiğimiz günlerde Web 3.0’ı eleştirmiş ve “Web 3.0 saçmalık gibi görünüyor” demişti. Ayrıca internetin geleceğinden çok bir pazarlama modası gibi göründüğünü söyledi. 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir