Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.593
% 1.09
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.593
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Eski FTX US Yöneticisi, Yeni Bir Kripto Girişimine Odaklandı

Kripto para borsası FTX US‘ın eski başkanı Brett Harrison, yeni kripto girişimi için 6 milyon dolarlık bir fon toplamaya çalışıyor.

Kripto endüstrisinin ayı trendine rağmen, yeni projeler ve yeni girişimler piyasaya çıkmaya devam ediyor. Milyonlarca dolarlık fonların desteğini alan şirketler, piyasaya damga vuracak projeler ile gündeme geliyor. Özellikle, Aptos ve Arbitrum yüz milyonlarca dolarlık fon desteği almayı başardılar. Son yaşanan FTX iflas olaylarının ardından, kripto piyasası yeni bir döneme geçiş yaptı. Bu dönemde, kripto borsalarının daha şeffaf ve güvenilir hareket etmesi dikkat çekti. Ayrıca yeni projeler, daha fazla denetimden geçmeye başladı. Tüm bu süreçlerin ortasında, FTX US‘ın eski başkanı Brett Harrison yeni kripto girişimine fon arayışına geçti.

FTX US Eski Başkanı, 6 Milyon Dolarlık Fon Arıyor

FTX US eski başkanı Brett Harrison, büyük ve kurumsal yatırımcılar için kripto ticaret yazılımına odaklandı. Bu yazılım için bir kaynak arayan Harrison, 6 milyon dolarlık fon toplamak istiyor.

Girişim, profesyonel yatırımcıların merkezi borsalarda ve merkeziyetsiz protokollerde daha kolay kripto alım satımı gerçekleştirmelerini sağlayacak. Kaynaklara göre, Harrison, 60 milyon piyasa değerlemesiyle 6 milyon dolar arayışına girdi.

Harrison, çöken FTX‘ten ayrıldıktan sonra DeFi ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Harrison, DeFi altyapısının daha kolay ve basit hale getirilmesi gerektiğini savundu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir