Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.060
% 0.48
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.060
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

ESİAD Yatırım Zirvesi finans dünyasını İzmir’de buluşturuyor

20 milyar doların üzerinde iş hacmi ve Ege Bölgesi ihracatının yüzde ellisinden fazlasını gerçekleştiren 1000’in üzerinde firmanın temsil edildiği ESİAD, köprü vazifesi görerek iş dünyasının tüm bileşenlerini bir araya getiriyor.

“Doğru Yatırım, Finansmana Erişim ve Güçlü Yarınlar İçin ESİAD Yatırım Zirvesi” mottosuyla yola çıkan ESİAD İzmir’de bir ilk’e imza atıyor …

Ülkemizin önde gelen kurumsal finans kuruluşları, yatırım bankaları, aracı kurumlar, birleşme & satın alma (M&A) ve finansal danışmanlık şirketleri, özel sermaye (private equity) ve girişim sermayesi (venture capital) fonlarından yetkililer İzmir’e geliyor.

Finans dünyasından önemli isimler ile ortaklıklar, birleşmeler, yeni girişimler, halka arz gibi konularda farklı tecrübelere sahip işinsanları deneyim ve birikimlerini paylaşma imkanı bulacaklar.

Gün boyu sürecek Zirve’de düzenlenecek oturumlarda vaka analizleri üzerinden yapılacak tartışmalarla işinsanları kafalarındaki sorulara farklı çözümler bulabilecek ve yeni projeler geliştirebilecekler.

Ciddi bir network kurma imkanının yakalanacağı Zirve sırasında, işinsanları ile finans dünyası temsilcilerinin oluşturulacak randevularla karşılıklı görüşme imkanı bulmaları da sağlanacak.

Zirve’ye katılım için özel olarak hazırlanan www.esiadyatirimzirvesi.org adresine bakıldığında, platin, altın ve gümüş sponsorlukların ve farklı kategorilerdeki diğer sponsorlukların tamamının şimdiden dolmuş olduğu ve sponsorların önemli firmalardan oluştuğu görülüyor.

Zirve’nin açılışında, ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KARABAĞLI’nın yanı sıra TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan TURAN ve Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO Cenk ALPER’in konuşmacı olarak yer alması Zirve’nin büyük bir ilgi uyandırdığının ve aslında büyük bir ihtiyaca cevap vereceğinin bir diğer göstergesi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir