Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$63.617
% 5.71
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.617
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Epik Tahmin: Cardano Haziran’a Kadar Bu Seviyeleri Görebilir!

Cardano (ADA) son zamanlarda piyasa spekülasyonlarının odak noktası oldu. Bir sonraki büyük Cardano Blockchain güncellemesi olan Vasil hard fork (Haziran) yaklaşırken, analistler ADA fiyatında çıtayı yükseltiyor.

Vasil fard fork’un ardından ADA fiyatı Haziran’da 3 dolara ulaşabilir mi?

Tarihsel olarak, büyük değişiklikler her zaman ADA için bir fiyat artışı ile sonuçlanmıştır. Cardano meraklısı Cardians’ın Twitter’daki araştırmasını takiben, önceki üç Cardano hard fork’unun her birinin ADA fiyatı üzerinde büyük bir etkisi oldu. Temmuz 2020’deki Shelley güncellemesi, Cardano ağında staking yapılmasını sağlayarak %500’ük ralliyi tetikledi. Mart 2021 Mary hard fork’un yerel kripto para birimlerine ve NFT’lere izin vermesinin ardından ADA fiyatı %1,100 arttı. Alonzo hard fork ise fiyatı Eylül ayında %135 yükseltti.

Ayrıca CryptoRank’e göre, Hard Fork Combinator Event’e (HFC) giden günlerde sıklıkla en hararetli fiyat hareketi yaşanıyor. Temmuz 2020, Şubat 2021 ve Ağustos 2021’de ADA’nın fiyatı %67.3, %227.9 ve %111,6 arttı. Önceki yükselmeler gibi, Vasil hard fork da Cardano’nun geleceği için önemli. Cardano kurucusu Charles Hoskinson, bu duyguyu yeniliyor. Yakın tarihli bir tweet’te, yükseltme yayınlandığında Cardano’nun kilitli toplam değerinin yükseleceğini (TVL) ve daha fazla dApp’ı başlatacağını belirtti:

Ayrıca çoğu kişinin anlamadığı şey, birçok Cardano DApp’inin pipelining’den yararlanmak için Haziran ayında Vasil hard fork’un çıkmasını bekliyor olmasıdır. Görünüşe göre henüz TVL’de hiçbir şey görmedik.

Cardano (ADA) fiyatı 3 dolara ne kadar uzakta?

ADA şimdi negatif bölgede işlem görüyor gibi görünüyor. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, önceki 24 saatte %1,7 düşüşle 0.7959 dolara geriledi. Yılbaşından bugüne, ADA %20,6 değer kaybetti.

Cardano’nun temelleri de benzer şekilde bölünmüş durumda. IntoTheBlock’a göre, ADA yatırımcılarının %67’sinden fazlası artık para kaybediyor. Piyasa tutumu hızla düzelmezse, satış tarafında daha fazla baskı olabilir. Eylül 2021’e kadar, ADA’nın ATH fiyatı 3.000 doları geri almak için %196 artması gerekiyor. Hard fork olayının yaklaşık iki ay içinde gerçekleşmesiyle, muazzam bir TVL artışının ve Cardano için önemli ağ etkinliğinin bu açığı kapatması olasıdır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir