Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.910
% 0.91
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.910
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Enjin Coin (ENJ) Nedir?

Enjin Coin (ENJ) Nedir?

Enjin Coin, Ethereum Blockchain üzerine inşa edilmiş ENJ kısaltmasını kullanan bir tokendır.
Web sitelerinde ve çevrimiçi oyun platformlarında kullanılan bir dijital para olarak tanımlayabiliriz.

Enjin Inj in Network adına oyuncu topluluğu platformu olan 2009 yılında kurulmuş bir girişimdir. Enjin markası oyun geliştiricileri ve oyun dünyasında iyi bilinen bir markadır.

Enjin Coin oyunlarda ve oyun platformlarında kullanılan bir dijital para birimidir. Oyunlarda ENJ kazanabildiğiniz gibi kazandığınız bu ENJ’ler ile oyun içerisinde üyelik seviyenizi arttırabilir, oyun içinde dijital ürünleri, dijital nesneleri ve oyun öğelerini de satın alabilirsiniz.

Enjin, tüketicilerin ve geliştiricilerin NFT ürünlerini satın almalarını, satmalarını ve dağıtmalarını ve ayrıca kendi tokenlerini oluşturmalarını sağlayan eksiksiz bir ekosistemdir.

Projenin ana hedefi, herkesin blockchain ve NFT dünyasına girmesine izin verecek eksiksiz bir ürün koleksiyonu üretmektir. Proje, şeffaflığı ve yüksek güvenliği korurken, kullanıcıların ve geliştiricilerin NFT ürünlerini özgürce üretmelerine, satın almalarına ve satmalarına yardımcı olacak harika özellikler sunuyor.

Enjin’in araçları ve ağları şu anda 250.000 oyun topluluğu da dahil olmak üzere 20 milyon kişiye hizmet veriyor.

Yukarıda Enjin Platformu üzerine kurulmuş oyunları görüyorsunuz.

 

Enjin Coin (ENJ) Nasıl Çalışır?

Enjin, ERC-20 standardına uygun tasarımı sayesinde Ethereum Ağının işlem hızı ve gelişmiş akıllı sözleşmeler gibi üstün özelliklerini elinde bulundurmaktadır. Enjin, işlevlerini daha verimli bir şekilde yürütebilecek ve sonuç olarak daha eksiksiz bir NFT ekosistemi kurabilecek.

Projenin birincil amacı, kullanıcıların veya geliştiricilerin sanal ürünler oluşturmasına ve yönetmesine olanak sağlayacak bir dizi araç üretmektir. Herhangi bir geliştirici, kendi kripto para birimini veya NFT ürününü kolayca oluşturabilir.

 

Enjin Coin (ENJ) Ekosisteminde Öne Çıkan Projeler Nelerdir?

Enjin belirteci, projenin yukarıda belirtilen özelliklerinde yaygın olarak kullanılacaktır. Bu, kullanıcıları ve geliştiricileri jetonun kullanımını geliştirmeye teşvik ederken, aynı zamanda piyasada nadir bulunan bir jeton sağlar.

Enjin’in ekosistemi, aşağıdaki özellikler gibi çeşitli işlevlerle kullanıcılara ve geliştiricilere yardımcı olabilecek ürünlerle doludur:

* Beam: Bu araç, NFT yaratıcılarının tek bir QR kod taramasıyla binlerce NFT/FT’yi kullanıcılara aktarabilmesine yardımcı olur.

* Cüzdan : Oyunlar ve uygulamalarla sorunsuz bir şekilde entegre olan bir blok zinciri varlık cüzdanı. Ekibe göre dünyanın en işlevsel dijital cüzdanlarından biri.

* Efinity: Devrim niteliğinde bir Ethereum ölçeklendirme yaklaşımı, ERC-20 ve ERC-1155 token transferlerini hızlı ve kolay hale getirecek.

* Çoklu SDK’lar : Enjin, Unity, Java, Godot ve daha fazla platform için yazılım geliştirme kitleri sunar. Bu, milyonlarca geliştiricinin mevcut projeleri kolayca birleştirmesine veya tamamen yenilerini oluşturmasına olanak tanır.

* Marketplace : Kullanıcıların nadir NFT’leri keşfetmelerini, satın almalarını ve satmalarını sağlayan on milyondan fazla dijital nesneye sahip dijital bir pazar yeri.

 

Enjin’i Benzersiz Yapan Nedir?

Enjin’in kullanıcılara sunduğu benzersiz özellik, basılan tüm Enjin jetonlarının doğrudan Enjin platformu tarafından desteklenmesidir. Kullanıcılar, ENJ Token’ın işlevlerin çoğunu desteklediğini fark etmeden projenin hizmetlerini kullanıyor olabilir. Bu, Enjin’in şeffaflığını ve kullanılabilirliğini önemli ölçüde artırır.

Enjin Coin’in Ethereum üzerine inşa edilmiş olması, projeye gelecekteki büyüme olasılığı veriyor. Enjin’in faaliyetleri ayrıca, kullanıcıların otomatik cüzdanlarıyla otomatik olarak şifrelenecek ve neredeyse anında işlem hızı ve işlem kapasitesi sağlayacak.

 

Enjin Coin (ENJ) Kurucuları Kimlerdir?

Enjin platformu 2009 yılında Maxim Blagov ve Witek Radomski tarafından bir oyun topluluğu olarak kuruldu. Maxim Blagov şu anda hala platformun CEO’su ve Witek Radomski ise ürünlerinin teknik gelişiminden sorumlu teknik direktör olarak görev yapıyor.

Blagov kendisini yaratıcı yönlü, pazarlama, yazılım, proje yönetimi ve tasarım konularında deneyimli biri olarak tanımlıyor.

 

Enjin Coin (ENJ) Yol Haritası Nasıldır?

Efinity ile ortaklık da dahil olmak üzere yol haritasında pek çok heyecan verici gelişme var. Efinity, Bitcoin için Lightning Network’e benzer şekilde hareket edecek Enjin blok zincirine bir yan zincir ekleyecektir.

Ethereum ağında artan ağ tıkanıklığını ve artan işlem ücretlerini aşıyor. Teorik olarak Enjin ağının yüksek işlem hızları ve neredeyse sıfır işlem maliyeti ile milyonlarca kullanıcıya ölçeklenmesini sağlayacak.

Bu, video oyun endüstrisinde yenilik yaratması öngörülen blok zincirinde çalışan oyunların mantıksal bitiş noktası olacaktır. Bir başka heyecan verici özellik, gelecekte tüm ENJ varlıklarına göz atılmasına izin verecek olan Enjin Blockchain Explorer’ın yakında uygulanmasıdır.

Enjin ekibinin halihazırda neler başardığını görmek istiyorsanız, ekip tarafından yayınlanan Enjin Zaman Çizelgesi’ne bakabilirsiniz.

 

Enjin Coin (ENJ) Partnerleri Kimlerdir?

Enjin Coin partnerlerini incelediğimizde:

Samsung, Microsoft, Ubisoft, Unity, HashPort gibi dev markaları görmekteyiz.

Projenin doğrudan kendisine yatırım yapmalarının yanı sıra bu isimler Enjin Coin’in ekosistemini geliştirmesinde de ciddi desteklerini sunuyorlar. Bu da Enjin Coin’i gelecekte yıldızının parlama ihtimalinin kuvvetli olduğunu düşündüren etkenlerden bir tanesi.

 

Enjin Coin (ENJ) Token Arzı ve Tokenomik Nedir?

Enjin Coin’in token tahsisi aşağıdaki gibidir:
* Token satışı: %73
* Enjin Takımı: %10
* Danışmanlar: %10
* Pazarlama & Partnerler: %7

 

Enjin Coin (ENJ) Nasıl Satın Alınabilir?

Enjin Coin (ENJ), Dünyanın en büyük borsalarından birisi olan Binance’de listeli durumdadır. Satın almak ve ömür boyu %20 komisyon indiriminden faydalanmak için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir