Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.968
% 1.39
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.968
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

En Büyük Balinalar Avda: AAVE ve Bu Altcoin’lerden Alıyorlar!

Yatırımcılar ve analistler, son günlerde altcoin piyasasını endişeyle izliyorlar. Bitcoin ve Ethereum, 20.000 ve 1.000 dolar desteklerini kaybettikten sonra satış daha da derinleşti. Ancak bu esnada balinalar AAVE, SRM, FTT ve bir dizi altcoin’de birikime geçti. İşte en büyük Ethereum balinalarının düşüşte satın aldığı altcoin’ler…

FTT, STM ve AAVE, balinaların düşüşte satın aldığı altcoin’ler

WhaleStats verilerine göre, Ethereum balinaları son 24 saat içinde en fazla USDC, FTT ve ETH satın aldı. Ethereum, devam eden satışların hafta sonuna rağmen devam etmesiyle 18 Haziran’da 1.000 doların altına düştü. Bu esnada, ilk 20’deki çoğu altcoin sert darbeler aldı. Solana, Avalanche ve Cardano gibi hacim devleri, yetersiz alıcılar nedeniyle kırmızıdan kurtulamadı. Bu esnada, Ethereum balinalarının strateji değiştirdiği görülüyor. USDC, USDT ve ETH haricinde, balinalar SRM, AAVE ve AUDIO gibi token’lerde birikime geçti. Listenin ikinci sırasında yer alan FTX Token’e (FTT) yönelik ilki, borsanın Kanada’ya genişleme haberinden kaynaklanıyor. Coinmuhendisi.com olarak ayrıntılar bu makalede aktardık.

Görünüşe göre balinalar dip fiyatlardan bazı Blockchain platformlarının token’lerini biriktirmeye niyetli. GALA ve Livepeer gibi kripto para kullanan oyun ve yayın platformları, bugün listeye girdi. İlginç bir şekilde, keskin bir düşüşe rağmen balinaların AAVE biriktirmeye devam ettiğini görülüyor. AAVE, yaklaşık 1.500 dolarlık satın alımla listeyi altıncı sırada tamamlıyor. Genel görünüm aşağıdaki gibi.

  1. USD Coin (USDC)
  2. FTX Token (FTT)
  3. Ethereum (ETH)
  4. Tether (USDT)
  5. Serum (SRM)
  6. Aave (AAVE)
  7. Audio (AUDIO)
  8. Livepeer (LPT)
  9. Polygon (MATIC)
  10. Gala Games (GALA)

Balinaların en çok işlem yaptığı küçük hacimli altcoin’ler

Balinalar, bazı küçük hacimli altcoin’lerde işlevsellikleriyle nedeniyle yüklü miktarda işlem yapıyor. Bu projeler euro’ya sabir stablecoin’ler veya bazı oracle platformlarının token’lerini barındırır. Aynı zamanda, 5 ila 15 milyon dolar aralığında piyasa değerine sahipler. Örneğin, euro’ya sabitli bir stablecoin olan PAR, tipik bir balina tokenidir. diğer projeler arasında, USDTC ve ZUSD gibi stablecoin’ler veya indaHash Coin gibi pazarlama araçları yer alıyor.

Listenin ilk sırasında yer alan Shina Token, Ethereum tabanlı merkezi olmayan bir meme coin’dir. AMLT ise geleneksel piyasalarla Blockchain arasında bağlantı sağlar. Bu token’ler her gün farklı oranda balina işlemlerin kullanılıyor. Listenin genel görünümü aşağıdaki gibi.

  1. Shina Inu (SHI)
  2. PAR Stablecoin (PAR)
  3. WaBi (WaBi)
  4. Z.com USD (ZUSD)
  5. AMLT (AMLT)
  6. indaHash Coin (IDH)
  7. SpiderDAO Token (SPDR)
  8. Cenfura Token (XCF)
  9. BTRN (BTRN)
  10. Wrapped USTC Token (USTC)

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir