Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.825
% 2.48
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.825
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

En Büyük 1000 Balina, MANA ve Bu 11 Altcoin’den Alıyor!

WhaleStats tarafından takip edilen en büyük 1.000 Ethereum balinası, MANA, APE, SHIB ve birkaç metaverse coin’i biriktirmeye devam ediyor. Bitcoin fiyatı son 24 saat içinde %4 değer kaybederken, balinalar dip fiyatlardan bu altcoin projelerini biriktiriyor.

İşte düşüşte balina cüzdanlarını dolduran altcoin’ler

Aşağıdaki WhaleStats tablosu, son 24 saat iççinde en büyük 1.000 Ethereum balinası arasında en çok satın alınan (dolar değerine göre sıralanan) ilk 10 kripto para birimini gösteriyor. USDC, BUSD ve USDT gibi stablecoin devleri dalgalı piyasa dönemlerinde balinaların sığındığı güvenli limanlardır. İlginç bir şekilde, 18 Nisan’dan bu yana yükseliş ivmesini sürdüren Apecoin (APE), 29 Nisan’da 110 bin doların üzerinde satın alımla listenin dördüncü sırasında yerleşti. Coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere Apecoin, bir süredir, Ethereum balinaları arasında popülerliğini sürdürüyordu. Binance işlem yoğunluğu nedeniyle APE çekim işlemlerini geçici süreliğine askıya aldı.

YFI, SHIB, KNC, ZRX ve AXS ile birlikte, Ethereum balinaları arasında en çok satın alınan altcoin’lerin listesi:

  1. USD Coin (USDC)
  2. Binance USD (BUSD)
  3. Tether (USDT)
  4. Apecoin (APE)
  5. Ethereum (ETH)
  6. Yearn Finance (YFI)
  7. Shiba Inu (SHIB)
  8. Kyber Network Crystal (KNC)
  9. ZRX (ZRX)
  10. Axie Infinity Shard (AXS)

Ethereum balinaları arasında en popüler token: Decentraland (MANA)

Genellikle Uniswap (UNI) veya FTX Token (FTT)’in sahip olduğu en yaygın tutulan token, son balina satın alımlarıyla Decentraland (MANA)’nın eline geçti.

Balinalar bu küçük hacimli altcoin projelerini stokluyor

Aşağıdaki WhaleStats tablosu, son 24 saat içinde en büyük 1000 Ethereum balinası arasında en yüksek toplam işlem sayısına sahip 3 küçük token’i gösteriyor. Bu kripto para birimleri, 5-15 milyon dolar arasında piyasa değerine sahiptir.

Bu listede, kullanışlı DeFi araçları geliştiren PAR Stablecoin (PAR) ve istikrarlı döviz bozdurma hizmeti Stable Finance gibi tipik balina token’leri yer almaktadır.

  1. PAR Stablecoin (PAR)
  2. Hedron (HDRN)
  3. Stable Finance Governance Token (SFG)

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir