Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.794
% 1.06
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.794
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

En Büyük 1000 Balina, Bu 13 Altcoin’in Peşine Düştü!

Kripto para piyasası Fed toplantısı yaklaşırken zor zamanlar geçiriyor. Bitcoin (BTC), art arda beşinci kırmızı haftalık mumu kapamaya hazırlanırken, neredeyse tüm altcoin piyasası Nisan 2021 seviyelerine geri döndü. WhaleStats tarafından takip edilen ilk 1.000 ETH balinası ise dip fiyatlardan APE, FTM, GALA ve 10 altcoin’i biriktiriyor. İşte bugün balinalar tarafından en çok satın alınan kripto paralar.

ETH balinalar bu altcoin’leri dip fiyattan topluyor

Aşağıdaki WhaleStats tablosu, en büyük Ethereum balinalarının son 24 saatlik zaman diliminde en çok satın aldığı altcoin projelerini gösteriyor. USDT, USDC ve BUSD, balinaların dalgalı piyasadan korunmak için tercih ettiği stablecoin’ler. İlginç bir şekilde, mevcut satış baskısı esnasında ATH seviyelerini zorlayan Apecoin (APE), son birkaç gündür balinalar tarafından yüklü satın alımlar gördü. GALA ve MANA, balinaların biriktirdiği en popüler metaverse coin’ler olurken, listede SPELL ve UMA gibi trend kripto para birimleri de görülüyor.

Yukarıdaki altcoin projeleriyle birlikte, WhaleStats tarafından takip edilen ilk 1.000 Ethereum balinası gün içinde aşağıdaki kripto para birimlerini topladı.

  1. Tether (USDT)
  2. Apecoin (APE)
  3. Ethereum (ETH)
  4. USD Coin (USDC)
  5. Fantom (FTM)
  6. Gala Games (GALA)
  7. Euro Tether (EURT)
  8. Decentraland (MANA)
  9. Spell Token (SPELL)
  10. UMA Voting Token (UMA)

ETH balinaları bu 3 küçük hacimli altcoin projesini biriktiriyor

İkinci kısımda, aynı zaman diliminde en çok satın alınan küçük hacimli altcoin projelerini listeleyelim. Bu kripto para birimleri 5-15 milyon dolar piyasa değerine sahip.

  • PAR Stablecoin (PAR), DeFi araçları geliştiren Mimo şirketinin, kullanıcıların ödünç almasına izin veren bir borç verme platformunun stablecoin’i ve algoritmik olarak Euro’ya sabitlenmiştir.
  • DeGate (DG), DAO olarak topluluk tarafından oluşturulan, yönetilen ve sahip olunan bir Ethereum katman-2 (L2) yerel merkezi olmayan değişim (DEX) protokolü.
  • S.Finance (SFG), istikrarlı döviz bozdurma hizmeti sunmayı amaçlayan bir DeFi projesi.

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, popüler bir Shiba Inu (SHIB) balinası geçtiğimiz 24 saatte APE ve 3 altcoin’de yüklü satın alımlar yaptı. Görünüşe göre balinalar dip fiyatlardan biriktirmeye devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir