Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.721
% 1.68
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.721
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Elrond(EGLD)’nin Yeni İsmi MultiversX NEDİR ?

Bütün dünyaya herkesin aynı anda erişebileceği finansal bir altyapı kurmayı amaçlayan ve bunu sağlarken kurduğu ortaklıklar ve partnerliklerle oluşturduğu büyük ekosistemi milyonlarca insana ulaştırmayı amaç edinmiş Elrond(EGLD) projesinin yeni ismi MultiversX olarak değiştirildi. Bu isim güncellemesi CoinMarketCap gibi bir çok platformda da sıcağı sıcağına yerini aldı.

MultiversX Web sitesine yine Elrond(EGLD) resmi web sitesi üzerinden de giriş sağlayabilirsiniz.

MultiversX Nedir ?

MultiversX, kullanıcılar, işletmeler, toplum ve yeni Metaverse sınırı için radikal olarak yeni uygulamalar sağlamak üzere oluşturulmuş , yüksek düzeyde ölçeklenebilir, güvenli ve merkezi olmayan bir blockchain ağıdır .

MultiversX Dünyadaki en gelişmiş Blokchain mimarisi ve DEFI, NFT’ler, WEB3 ve Metaverse’i kapsayan en etkili ekosistemdir.

eGold (EGLD) Simgesini, MultiversX ağına güç sağlayan yerel belirteç olarak düşünebiliriz. Bunun faydası ise, staking, yönetişim, işlemler, akıllı sözleşmeler ve doğrulayıcı ödülleri gibi tüm temel ağ işlevlerini içermektedir.

MultiverseX ekosisteminin vizyonu ise fiziksel dünya ile Metaverse dünyası arasında pozitif bir etkileşim yaratmayı başarmaktır. MultiverseX, Metaverse ile gerçek dünya arasında yeni bir köprü açan üç yeni ürünü piyasaya sürerek yeni ve iddialı bir vizyon sunuyor:

MultiversX Ekosisteminin özellikleri:

Çevirmeli Ağdan Geniş Banda Geçiş Ve Önemli Bir UX Paradigması Değişimi

  • MultiversX, yaygın, küresel benimseme için kritik olan iki temel sorunu çözmek için ilkelerden oluşturulmuştur:

Mükemmel Ölçeklenebilirlik

  • MultiversX Sharding 100.000 TPS’nin ötesinde bir ölçeklenebirlilik sağlayarak dünyadaki en büyük ölçeklenebilir Blokchain mimarisi olma yolunda oldukça iddialıdır.

Merkeziyesiz Sağlanan Güvenlik

  • MultiversX dünya çapında dağıtılmış 3200’den fazla bağımsız düğüme yayılan,dünyanın en merkezi olmayan blokzincir mimarilerinden birisidir.

Ucuz ve Tamamen Zararsız Sistemler Bütünlüğü

  • MultiverseX üzerindeki işlemler sadece 0,05 $\tx ile ucuzluk sağlarken tamamen karbon negatif yani zararsızdır. Böylece her DEFI,NFT ve DAO işlemleri hesap edilerek oluşturulmuştur.

MultiversX Platformu Üzerinde Dahil Olabileceğiniz Uygulamalar:

 xFabric: Tamamen özelleştirilebilir, dakikalar içinde kullanıma hazır temel uygulamaları içeren bağımsız bir blockchain modülüdür. Ayrıca herhangi bir içerik oluşturucu, marka veya şirket için bir dizi işlev ve uygulamaları da beraberinde içerir.

xPortal: Maiar uygulamasının yerini alacak gerçek bir süper uygulama, Metaverse için bir portal ve kullanıcıların “avatar” biçimindeki dijital kimliğinin, tüm finansal araçların, itibari para ve kripto paranın, bir borcun bulunduğu yerdir. Mastercard ile ortaklaşa geliştirilen kart, arkadaşlarla bağlantılar, sohbet ve sosyalleşme sağlanabilir.

 xWorlds: Worlds’e katılım sağlayarak meta veri depolarından oluşan bir ağda birlikte çalışabilirsiniz. Bunu yeni dünyanın ilk Metaverse gezegeni olarak düşünebilirsiniz Bu yeni dünyada dijital “gezegenler” yaratmanın ilk yolu.

Elrond Ekosistemi Ve MultiversX Arasındaki Ürün Birleştirme Yol Haritası:

Kısa süre içerisinde tüm Elrond ürünleri ve MultiversX ekosisteminde birleştirilerek yeni markaya tam olarak geçiş yapılacağı resmi web sitesinde verilen bilgiler arasında. Ürün birleştirme konusunda ise atılacak adımları şu şekilde sıralayabiliriz:

Elrond becomes MultiverseX and launches three products for Metaverse | by Dennis Alexe | Nov, 2022 | Medium

MultiversX Web sitesinde bulunan Start Building(İnşa Et) sekmesi sayesinde bir çok özellikden faydalanabilir ve EGLD Ekosistemi hakkında bir çok detaya ulaşıp işlem gerçekleştirebilirsiniz.

Elrond (EGLD) Nasıl Satın Alınabilir?

Elrond (EGLD), Dünyanın en büyük borsalarından birisi olan Binance’de listeli durumdadır. Satın almak ve ömür boyu %20 komisyon indiriminden faydalanmak için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

EGLD hakkında daha detaylı bilgi için Coinmuhendisi Blog sayfamızda bulunan Elrond (EGLD) makalemize ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir