Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.952
% 1.11
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.952
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

ElonTech Nedir? ETCH Coin Nasıl Alınır?

ElonTech nedir? ElonTech, metaverse ve NFT alanına yoğunlaşmış, nispeten yeni bir blockchain projesidir. Bu makalede, ElonTech nedir, ne amaçlıyor, ETCH coin nedir, ne için kullanılır, nasıl alınır gibi sık sorulan soruların yanıtlarını bulabilirsiniz. Coinmuhendisi.com olarak, sizin için hazırladık.

ElonTech nedir? Proje ne amaçlıyor?

ElonTech, 2021 yılının yazında piyasaya sürülmüş, nispeten yeni bir kripto para projesidir. Binance akıllı zinciri üzerinde oluşturulmuş platform, NFT, metaverse ve DeFi alanlarına yoğunlaşmaktadır. Platformun, henüz geliştirme aşamasında olan “Tech Valley” isimli bir metaverse’ü bulunur. Bu metaverse’ün arazileri, şu anda ön satış aşamasındadır. Projenin yerel kripto para birimi ETCH coin’dir.

Devrimci bir blockchain topluluğu oluşturmayı amaçlayan projenin hizmetleri, çoğunlukla geliştirme aşamasındadır. Platform, NFT üretimi ve DeFi alanında projeler geliştirmektedir. Pazarlamasını sosyal medya platformları üzerinden topluluk aracılığıyla yapan proje, tanıtımını yapan kullanıcılara token ödülleri verir.

ETCH coin nedir? Ne için kullanılır?

ETCH coin, ElonTech platformunun yerel kripto para birimidir. Kripto para, BEP-20 akıllı sözleşmesi ile oluşturulmuştur. ETCH, geliştirme aşamasındaki metaverse’nin para birimi olarak, varlıkları geliştirmek, inşa etmek, satın almak ve satmak amacıyla kullanılacaktır. Bunun yanında tokenin, NFT ticareti için de temel değişim aracı olarak kullanılması hedeflenmektedir.

Avantajları nelerdir?

  • ETCH coin sahipleri, gelecekte yayınlanacak Tech Valley metaverse oyununda NFT üretip token karşılığında satabilir ve gelir elde edebilirler.
  • ETCH staking özelliğine sahiptir. ETCH sahipleri, varlıklarını, platformdaki cüzdanlarında minimum bir yıllığına kilitlenebilir. Kilitlenen varlıklar, vade sonunda kullanıcıların ek token ödülleri kazanmasını sağlar.
  • Platform, oldukça hızlı işlem gerçekleştirir. Sınır ötesi işlemler birkaç dakikada onaylanır. İşlem ücretleri ise oldukça düşüktür.

Dezavantajları nelerdir?

  • ETCH token, mevcut olarak sadece PancakeSwap isimli bir merkeziyetsiz borsada listelenmektedir. Bu nedenle, birçok yatırımcı ETCH’ye erişemez. Tokenin benimsenmesi ve popüler hale gelmesi için borsa listelemeleri çok önemlidir.
  • İlk kez ETCH satın alan kullanıcılar, minimum 50 token alımı gerçekleştirmek ve cüzdanlarına eklemek zorundadır.

ElonTech nedir? ETCH coin nasıl alınır?

ElonTech projesiyle ilgilenen yatırımcılar, ETCH almanın yollarını aramaktadır. ETCH coin satın almak isteyen kullanıcılar, öncelikle BNB coin satın almak zorundadır. Bunun ardından, BNB coinlerini MetaMask gibi bir DEX’e aktarmalıdır. MetaMask cüzdanını PancakeSwap hesabına bağlayıp BNB’lerini aktaran kullanıcılar, ETCH satın alımı gerçekleştirebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir