Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.646
% 2.30
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.646
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Elon Musk’tan Yeni Bitcoin Tweeti Geldi

Tesla ve SpaceX CEO’su ve dünyanın en zengin insanı Elon Musk, bugün yeni bir Bitcoin tweeti attı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Elon Musk, meme paylaşımlarına devam ediyor. Musk geçtiğimiz saatlerde, telefonların olmadığı eski zamanları tasvir eden bir meme paylaştı. Kripto dünyasının önde gelen isimlerinden The Chairman, meme’e Bitcoin maksimalistlerinin sıklıkla kullandığı “Bitcoin fixed this” (Bitcoin bunu çözer) ifadesi ile cevap verdi.

Elon Musk’tan ise yanıt gecikmedi. Bitcoin maksimalistleriyle zamanında sıkı bir tartışmaya tutuşan milyarder, Bitcoin topluluğu tarafından her soruna iliştirilen ifadeye esprili bir dille yanıt verdi. Musk, bilim camiasında yıllardır çözüme kavuşturulamayan bir sorun olan kansere atıfta bulunarak “Bitcoin kanseri tedavi eder” dedi. Musk’ın bu yanıtı, kısa sürede büyük etkileşim aldı.

Musk’ın Bitcoin hakkındaki ses getiren son paylaşımı, Bitcoin’de büyük bir düşüşe neden olmuştu. Bitcoin ve Ethereum’un düştüğünü gösteren bir grafiğin yer aldığı meme, piyasada bir düşüş yaratmış ve kripto topluluğu Musk’a tepki göstermişti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir