Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.031
% 0.80
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.031
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Elon Musk’tan Şaşırtan Dogecoin ve SHIB Paylaşımı!

Tesla CEO’su Elon Musk, en büyük iki meme coin olan Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) topluluğunu meraklandıran bir paylaşımda bulundu. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Dogecoin ve SHIB topluluğu Musk’ın tweet’ini anlamaya çalışıyor

Özellikle geçtiğimiz yıl yaptığı Bitcoin ve meme coin paylaşımlarıyla gündeme gelen Tesla CEO’su Elon Musk, bu sefer yalnızca “yukarıya” işaret eden “top” emojisini tweetledi.  Çeşitli kripto para birimlerini destekleyen kripto topluluğu üyeleri Musk’tan hemen açıklama istemeye başladı. En çok SHIB ve Dogecoin hayranları, Elon Musk’ın Doge/SHIB’in fiyatının aya gidişini kastedip kastetmediğini merak etti.

Daha önce de bildirdiğimiz gibi Elon Musk, Twitter sayfasında Tesla’nın nihayet yalnızca Dogecoin ile ödenebilecek şirket ürünlerinin satışını başlattığını duyurdu. Şimdiye kadar Tesla ticaret mağazası, cybertruck’tan ilham alan “cyberwhistle” isimli bir düdük ve çocuklar için oluşturulmuş arabalar dahil olmak üzere dört ürün sunuyor. Çocuklara yönelik ürünler 12.020 DOGE değerinde, bu da Tesla’nın temel olarak e-araçlarını Doge karşılığında satmaya başladığını gösteriyor.

Doge topluluğundaki birçok kişi, şirketin bir sonraki adım olarak meme kripto para karşılığında elektrikli araba satmaya başlamasını bekliyor. Dünkü yüzde 20’lik artışın ardından Dogecoin fiyatı 0.199 dolardan 0.1827 dolara düştü. Şimdiye kadar, orijinal meme coin’i 0.1895 dolar seviyesini geri kazandı. Yıllık bazda yüzde 1.900’e yakın artış sergileyen ve 25 milyar dolarlık piyasa değerine ulaşan DOGE, on birinci sırada yer almaya devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir