Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.445
% 2.52
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.445
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Elon Musk’tan Dogecoin İçin Büyük Tahmin: Gelecekte…

Tweet’leri ile ünlü Tesla CEO’su Elon Musk, Dogecoin (DOGE) hakkında büyük bir duyuru yayınladı. Elon Musk, geçtiğimiz saatlerde attığı tweet’inde DOGE’un elektrikli arabalarının şarj dolumunda bir ödeme yöntemi olarak kullanılabileceğini söyledi. Coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Tesla şarj istasyonunda Dogecoin ile ödeme yapılabilecek mi?

Elektrikli araba devi Tesla’nın CEO’su Elon Musk, Dogecoin’i destekleyen büyük bir duyuru yayınladı. Yakın tarihli bir tweet’te, Tesla şarj istasyonunun yakında DOGE’u ödeme olarak destekleyeceğini açıkladı. Tesla Console’un kurucusu Ryan Zohoury’nin tweetine yanıt veren milyoner Musk, DOGE ile ilgili planlarını paylaştı.

Zohoury, Twitter’da, yeni Santa Monica Supercharger’larının sadece on dakikada arabaların enerjisini fullediğini söyleyerek övdü. Geçmişte kendini “Dogefather” olarak tanımlayan Elon ise buna karşılık hayalindeki şarj istasyonlarının özelliklerinden bahsederken  “Ve Hollywood bölgesi için planlanan fütüristik lokanta ve arabalı sinemanın yer alacağı” bir şarj istasyonu kurma hayallerini açıkladı. Bunun üzerine bir tweet daha atarak “Elbette, Doge ile de ödeme yapabileceksiniz,” dedi.

SpaceX’te de Dogecoin’in izleri belli oldu

Yani Elon Musk, gelecekte bu tarz bir istasyon açılırsa, Doge ile ödeme alınabileceğinin sinyalini vermiş oldu. Aralık 2021’de şirket, Dogecoin karşılığında bazı ürünlerini satışa çıkararak DOGE ödemelerini denemeye çoktan başladı. Şimdi, Dogecoin’in bu hafta başlarında SpaceX’in kaynak kodunda yakın zamanda tespit edilmesi nedeniyle SpaceX’in de DOGE ödemelerini test edeceği konuşuluyor.

Bunun dışında Elon Musk, yakın zamanda hem Starlink hem de SpaceX’in Dogecoin ödemelerini kabul etmeye başlayabileceğini ima etti.  Elon Musk’ın Dogecoin’e olan güçlü desteği yaygın bir şekilde biliniyor. Hatta geçtiğimiz günde bir röportaj veren Musk’a göre Dogecoin, işlemler açısından Bitcoin’den daha üstün. Musk, “Temelde Bitcoin, işlemsel para birimi için iyi bir alternatif değil. Aptalca bir şaka olarak oluşturulmuş olsa da, Dogecoin işlemler için daha uygun,” ifadelerini kullandı. “Dogecoin ile günlük yapabileceğiniz toplam işlem akışı, Bitcoin’den çok daha yüksek bir potansiyele sahip,” diye ekledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir