Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.161
% 1.95
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.161
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Elon Musk’tan Bu Altcoin Mucidine Tepki: Hesap Askıya Alındı!

Twitter, şimdilik katı önlemlerinden vazgeçecek gibi görünmüyor. Popüler bir altcoin olan Aave (AAVE) ve ETHLend’in kurucusu Stani Kulechov, sosyal medya şirketi Twitter’ın geçici CEO’su olmakla ilgili bir şaka yaptı ve hesabı askıya alındı. İşte detaylar…

Altcoin kurucusunun şakası, hesabının askıya alınmasına neden oldu

Coinmuhendisi.com olarak daha önce de bildirdiğimiz üzere Aave’nin (AAVE) kurucusu dün Twitter hesabında “Son dakika: Twitter’a Geçici CEO olarak katılıyorum,” ifadelerini kullandı. Ancak, bu gönderisi sebebiyle hesabının askıya alınması uzun sürmedi. Yorum genel olarak insanlar için yanıltıcı olarak kabul edilebilirken, birçok kişi Aave kurucusuna yapılan bu eylemin çok sert olduğuna inanıyordu çünkü yazının sadece bir şaka olduğu açıktı.

Twitter teknik ekibinin eylemi, Twitter’ın hisselerinin yüzde 100’ünü almaya hazırlanan Tesla CEO’su Elon Musk’ı daha da destekliyor. Tesla yöneticisi, platformun mevcut kurallarının ifade özgürlüğünü desteklemediğini açıkça belirtti. Musk Pazartesi günü yaptığı açıklamada, “İfade özgürlüğü, işleyen bir demokrasinin temel taşıdır ve Twitter, insanlığın geleceği için hayati önem taşıyan konuların tartışıldığı dijital bir meydandır,” ifadelerini kullandı.

Elon Musk, Twitter’ı satın alıyor

Bu haftanın en önemli konusu, tartışmasız ki, Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasıydı. Twitter yönetim kurulu, geçen hafta teklif için 46.5 milyar dolarlık finansman sağlamaya başladıktan sonra, şirketi satın almak için Musk ile Pazartesi gününün erken saatlerinde pazarlık yaptı. Twitter’da 83 milyondan fazla takipçisi olan ve bu yılın başlarında şirkette hisse toplamaya başlayan Musk, 14 Nisan’da şirketi satın alıp özele götürme niyetini açıkladı.

Ancak teklifi Wall Street tarafından çabucak reddedildi çünkü anlaşmayı yapacak parayı bulup bulamayacağı belli değildi. Twitter ayrıca, Musk’ın şirketin hisselerinden daha fazlasını biriktirmesini önleyecek bir savunma manevrası olan “zehir hapı”nı da benimsedi. Ancak bahsedildiği üzere, Pazartesi günü şirketin arkasındaki yönetim ve Musk’ın arasında satış anlaşması gerçekleştiği ortaya çıktı. Anlaşmanın yakın bir zamanda sonlanması bekleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir