Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.467
% 0.70
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.467
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Elon Musk’tan Bomba Tweet: Bu 2 Altcoin’i Satmayacağım!

Elon Musk yine önemli bir Dogecoin tweeti attı. Ünlü milyarder, Dogecoin zulasını satmayacağını iddia ediyor. Coinmühendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Elon Musk yine önemli bir Dogecoin tweeti attı!

Popüler meme kripto para birimi Dogecoin’in fiyatı, Tesla CEO’su Elon Musk’ın DOGE varlıklarını satmayacağını onaylamasının ardından %9’dan fazla arttı.  Ayrıca Elon Musk, elindeki Ethereum ve Bitcoin’ide satmayacağını açıkladı. Kripto para, büyük spot borsalarda 0.11 doların üzerindeki fiyatlarla işlem görüyor. Meme coin’in yanı sıra ünlü milyarde Bitcoin ve Ethereum’a sahip.

Musk başlangıçta Temmuz ayında gerçekleşen çevrimiçi bir konferans olan “The B Word” de kripto para portföyünün içeriğini açıkladı. Etkinlik sırasında Musk, Bitcoin fiyatını zorlamak ve satmakla ilgilenmediğini açıkladı ve en büyük kripto para biriminin başarılı olmasını istediğini iddia etti.

Elon Musk: Dogecoin varlıklarımı satmayacağım!

Ekim ayında girişimci, sepetindeki üç kripto para birimini “meraktan” satın aldığını açıklığa kavuştururken, takipçilerini kripto para çiftliği üzerine bahse girmemeye çağırdı. O zamanlar Musk, SHIB’in geçici bir fiyat düşüşü yaşamasına neden olarak, Shiba Inu’ya sahip olmadığını da açıkladı.

Musk’ın kripto para birimi varlıklarının tutarı net bir şekilde bilinmemekle birlikte Tesla, Şubat ayı başlarında 2 milyar dolardan fazla Bitcoin’e sahip olduğunu bildirdi. Önde gelen e-araba üreticisi, 2021’in başlarında en büyük kripto para biriminden 1,5 milyar dolarlık satın aldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir