Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.468
% 0.35
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.468
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Elon Musk’ın Attığı Tweet Floki Inu’da (FLOKI) Yükselişe Neden Oldu

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, meme kripto varlıkların yükselmesini sağlamaya devam ediyor. Musk bu sefer de popüler meme kripto varlıklardan Floki Inu’da bir yükselişe neden oldu. 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Musk bugün, bir Viking gemisinin kalıntılarını bulduğu için Vikinglerin aya ilk ulaşanlar olduğunu anlatan esprili bir meme attı. Kripto varlık topluluğu ise tweeti popüler TV dizisi “Vikings”in tuhaf gemi yapımcısı Floki ile ilişkilendirdi ve bu varlıkta %20’lik bir yükselişe neden oldu. Ayrıca Floki Inu’nun logosunda da Viking referansları yer alıyor.

Daha önce aktardığımız üzere Musk genellikle meme kripto varlıkların yükselmesine neden oluyor. Öncelikle Dogecoin ile başlayan süreç, daha sonra BabyDoge, Floki Inu gibi varlıklar ile devam etti. Söz konusu kripto varlıklar Musk’ın ifadeleri ile önemli kazançlar elde etti. Musk daha önce de Floki ismini verdiği köpeğinin geldiğini tweetlemiş ve Floki Inu’da büyük bir yükselişe neden olmuştu.

Son 14 günde %256 yükseliş yaşayan popüler meme kripto varlık Floki Inu, yayın saati itibariyle ise 0.00026164 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir