Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.123
% 0.11
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.123
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Elon Musk’a Binance’den 500 Milyon Dolar: CEO Olacak!

4 Mayıs’ta yayınlanan SEC raporuna göre Elon Musk, Twitter’ın tüm hisselerini hisse başına yaklaşık 54 dolara satın almak için çeşitli yatırımcılardan toplam 7,13 milyar dolarlık ek finansman sağladı. Dosyalamayla ilgili en dikkat çekici unsur, Musk’a 500 milyon dolar değerinde taahhüt mektubu sağlayan dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance tarafından yapılan katkı.

Binance, Twitter’ı satın alması için Elon Musk’a 500.000.000 dolar verdi

Binance tarafından Elon Musk’a sağlanan büyük bir fonun haberi geldi. Taahhüt mektupları, esas olarak, belirli bir amaca ulaşmak amacıyla ortak yatırımcılar tarafından verilen kredilerdir, bu durumda, şirketin açık piyasada tedavüldeki tüm hisselerinin satın alınması yoluyla Twitter’ın tamamının satın alınması. Tipik olarak, taahhüt mektuplarını, borç verenin, borç veren tarafından yapılan yatırımı geri ödemesi gereken koşulları belirlediği ayrı bir anlaşma izler. Sonuç olarak, Elon Musk’ın anlaşma sonrası geçici olarak Twitter CEO’su olması bekleniyor.

Tablodaki her bir öz sermaye paydaşı, birleşme gerçekleştikten önce veya kısa bir süre sonra ana şirkete katkı sağlamıştır. Bununla birlikte, bazı yatırımcılar belirli bir miktarda bir kerelik katkı sağlarken, diğerleri Twitter hisselerini bağışlayarak alternatif bir taahhütte bulundular. Otuz beş milyon hisse Prens Alwaleed bin Talal bin Abdulaziz Alsaud tarafından satın alındı. Alsaud’un yatırımı, hisse başına 54,2 dolarlık bir değere dayalı olarak 1,9 milyar doların üzerinde olacak ve bu, onu tüm ortak yatırımcıların bir araya getirdiği en büyük hisse haline getiriyor.

Elon Musk’ın Twitter’ı satın alınması finans, kripto para ve medya sektörlerindeki en önemli olaylardan biriydi

Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere Elon Musk, Nisan ayında dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından birini satın almakla ilgilenebileceğini ima etmeye başladığında, kullanıcıların sosyal medya üzerindeki deneyimlerini olumsuz etkileyen çok sayıda bot, dolandırıcı ve diğer nahoş kişilerden duyduğu memnuniyetsizliği dile getiriyordu. Spekülasyonlar, Tesla CEO’su Elon Musk’ın botları ortadan kaldırmak için Dogecoin’i entegre edeceği yönünde. Konuyu bu makalede detaylıca ele aldık.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir