Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.161
% 1.53
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.161
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Elon Musk, Web3’le İlgili Alaycı Bir Tweet Attı

Tesla CEO’su Elon Musk, kısa bir süre önce paylaştığı tweet ile sürekli Web3’ü savunan insanlarla alay ederek Web3 tartışmalarından sıkıldığını gösterdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Elon Musk, Twitter’da erkekler tuvaletinde geçen bir meme’i takipçileriyle paylaştı. Meme’de bir adam, bir sürü boş pisuarın yanından geçerek tuvaletteki başka bir adama, “hey dostum, kriptoya girmelisin, gelecek web3’te, DAO’muza katılmalısın” şeklinde konuşuyor. Bu meme’in, popüler “pisuar görgü kuralları” çizgi romanından alındığı belirtiliyor.

Web3 terimi, kripto fenomenlerinin ve risk sermayedarlarının son birkaç aydır kullanmaya başladığı yeni bir terim haline geldi. Terimin tam tanımı belirsiz olsa da, “Web 3.0”, insanların Blockchain ve diğer en son teknolojilerin yardımıyla verilerinin sahipliğini geri aldığı internetin ütopik bir vizyonu olarak anlamlandırılıyor.

Cornell Üniversitesi profesörü James Grimmelmann kısa süre önce Web 3.0’ı vaporware olarak tanımladı.

Ancak Musk, bu haftanın başlarında bu süslü terimin, kendisine saçma geldiğini tweetledi.

Musk ayrıca Dogecoin‘in kurucu ortağı Billy Markus’un sektördeki dolandırıcılıkların çoğalmasıyla ilgili bir tweet’ine “NFT’ler doları yükseltiyor” şeklinde yanıt verdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir